Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Σκάϊ]: Θεσσαλονίκης – Μητσοτάκης: Μετά το δύσκολο χειμώνα έρχεται η άνοιξη
[Σκάϊ]: Θεσσαλονίκης – Μητσοτάκης: Μετά το δύσκολο χειμώνα έρχεται η άνοιξη

[Σκάϊ]: Θεσσαλονίκης – Μητσοτάκης: Μετά το δύσκολο χειμώνα έρχεται η άνοιξη

Από την πλευρά της κυβέρνησης παραβρέθηκαν στη σύσκεψη ο Υψυπουργός αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης Θεόδωρος Καράογλου, ο Υφυπουργός αρμόδιος για την Έρευνα και Τεχνολογία Χρίστος Δήμας, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ αρμόδιος για το Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου Άκης Σκέρτσος και η Διευθύντρια του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου.

Μήνυμα αισιοδοξίας έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της σύσκεψης που είχε με τους βουλευτές των εκλογικών περιφερειών της Θεσσαλονίκης, στο ΥΜΑΘ.

Ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι μετά τον δύσκολο χειμώνα θα έρθει η “άνοιξη”. Θα είναι μια ουσιαστική περίοδος βελτίωσης των υγειονομικών συνθηκών με την έλευση του εμβολίου. “Θα υπάρξει άνοιξη με τον τρόπο που διοικούμε και με τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα του ελληνικού λαού”, είπε ο πρωθυπουργός σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν οι βουλευτές της ΝΔ μετά το τέλος της σύσκεψης με τον πρωθυπουργό.
Μάλιστα, οι ίδιοι, αποκάλυψαν ότι θα ακολουθήσει σωρεία μεταρρυθμίσεων με τα χρήματα που θα λάβει η Ελλάδα από την Ευρωπαϊκή Ένωση τα οποία, όπως είπαν, όχι μόνο θα βοηθήσουν τω χώρα, αλλά “θα δημιουργήσουν ένα πραγματικά κοινωνικό ουσιαστικό βοηθητικό κράτος για τον πολίτη”.

Οι βουλευτές και από τις δύο εκλογικές περιφέρειες της Θεσσαλονίκης παρουσίασαν στον πρωθυπουργό βασικά προβλήματα της πόλης που έχουν να κάνουν με τις επιχειρήσεις, την ανεργία, την εκπαίδευση και τις υποδομές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!