Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Σκάϊ]: Με ταυτότητα, διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης η είσοδος σε αμιγείς χώρους
[Σκάϊ]: Με ταυτότητα, διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης η είσοδος σε αμιγείς χώρους

[Σκάϊ]: Με ταυτότητα, διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης η είσοδος σε αμιγείς χώρους

Τα πιστοποιητικό εμβολιασμού και νόσησης επιδεικνύονται είτε σε έγχαρτη μορφή είτε ηλεκτρονικά μέσω κινητής συσκευής του, τα οποία ο ιδιοκτήτης ή νόμιμος εκπρόσωπος της επιχείρησης (ή εξουσιοδοτημένο πρόσωπο) σαρώνει ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής εφαρμογής Covid Free GR.

Αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης θα πρέπει να έχουν μαζί τους οι εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες πολίτες που θα μπορούν να εισέρχονται σε αμιγείς χώρους διασκέδασης, προκειμένου να αποδείξουν ότι το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή η βεβαίωση νόσησης ανήκει στους ίδιους.

Οι πελάτες τόσο κλειστών όσο και ανοιχτών κέντρων διασκέδασης, κλαμπ, θεάτρων, αλλά και κλειστών κινηματογράφων κατά την είσοδο τους στο χώρο:
(α) πιστοποιητικού εμβολιασμού

(β) πιστοποιητικού νόσησης που εκδίδεται 30 ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως 180 ημέρες μετά από αυτόν.

Τα παραπάνω πιστοποιητικά επιδεικνύονται είτε σε έγχαρτη μορφή είτε ηλεκτρονικά μέσω κινητής συσκευής, τα οποία ο ιδιοκτήτης ή νόμιμος εκπρόσωπος της επιχείρησης (ή εξουσιοδοτημένο πρόσωπο) σαρώνει ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής εφαρμογής Covid Free GR.

Πηγή: skai.gr

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!