Κυριακή, 16 Μαΐου 2021
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Σκάϊ]: Survivor: Οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση – Ο «Ντάφυ» ζήτησε από το κοινό να μην τον στηρίξει
[Σκάϊ]: Survivor: Οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση – Ο «Ντάφυ» ζήτησε από το κοινό να μην τον στηρίξει

[Σκάϊ]: Survivor: Οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση – Ο «Ντάφυ» ζήτησε από το κοινό να μην τον στηρίξει

Για μοναδική φορά, ο «Ντάφυ» κάλεσε το τηλεοπτικό κοινό του ΣΚΑΪ να μην τον στηρίξει και η 8η φορά στον τάκο να είναι η τελευταία του.

<?xml encoding=”utf-8″ ???>

Οι Τριαντάφυλλος, Αλέξης Παππάς και Γιώργος Ασημακόπουλος είναι οι τρεις υποψήφιοι της κόκκινης ομάδας προς αποχώρηση από το SURVIVOR, που προβάλλεται από τη τηλεόραση του

ΣΚΑΪ.

Oi Mπλε νίκησαν σε έναν ακόμη στίβο μάχης και πλέον το τηλεοπτικό κοινό θα αποφασίσει ποιους θα κρατήσει και ποιον θα στείλει πίσω στη πατρίδα. Ωστόσο, για μοναδική φορά, ο «Ντάφυ» κάλεσε τον κόσμο να μην τον στηρίξει και η 8η φορά στον τάκο να είναι και η τελευταία του.

Το βράδυ στην παραλία και πριν οι παίκτες πέσουν για ύπνο ο Αλέξης Παππάς σε ρόλο δημοσιογράφου θέλησε να πάρει συνέντευξη στον Τριαντάφυλλο για την 8η του φορά υποψηφιότητας. Ο τραγουδιστής είπε ότι στόχος του είναι να σπάσει το ρεκόρ των 10 που είχε ο Ντάνος. Ο Ηλίας Μπόγδανος περίμενε να φύγει η μέρα και μαζί της η αρνητική ενέργεια και η μιζέρια, ενώ Τζέιμς και Νίκος συζητούσαν για την «μπιφτέκα» του Σάκη.

Η Νικολέτα Μαυρίδη δεν αντέχει άλλο την αρνητικότητα στην κόκκινη ομάδα και θεωρεί πως ευθύνη σε αυτό έχει ο Τριαντάφυλλος. Για τον Παύλο Γαλακτερό θα πρέπει να φύγει και ο Τριαντάφυλλος και ο Αλέξης Παππάς για να ησυχάσουν οι ομάδες και κυρίως η κόκκινη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!