Τρίτη, 3 Αυγούστου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Σκάϊ]: Στρατός: Με αρνητικό μοριακό τεστ η κατάταξη των νεοσύλλεκτων
[Σκάϊ]: Στρατός: Με αρνητικό μοριακό τεστ η κατάταξη των νεοσύλλεκτων

[Σκάϊ]: Στρατός: Με αρνητικό μοριακό τεστ η κατάταξη των νεοσύλλεκτων

Τι γνωστοποίησε με ανακοίνωση του ο ΓΕΕΘΑ, για την κατάταξη των νεοσύλλεκτων στις μονάδες του Στρατού Ξηράς και Πολεμικής Αεροπορίας.

Αυστηροποιούνται τα μέτρα για την κατάταξη στις στρατιωτικές μονάδες. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ , όσοι νεοσύλλεκτοι πρόκειται να παρουσιαστούν από εδώ και πέρα, ,ακόμη και τον Ιούλιο, θα πρέπει να φέρουν ένα αρνητικό μοριακότεστ (pcr) μεταξύ 48 και 72 ωρών πριν από την κατάταξή τους ενώ αν κάποιος βρεθεί θετικός, θα πρέπει να ενημερώσει το φρουραρχείο ώστε να του δοθεί μια νέα ημερομηνία κατάταξης. Στην περίπτωση που κάποιος βρεθεί θετικός εντός του στρατοπέδου θα απομονώνεται μέχρι την ίαση του.

Μάλιστα το ΓΕΕΘΑ συνιστά στους νέους οπλίτες να μην συμμετέχουν σε κοινωνικές συναναστροφές με πολύ κόσμο και να μην συγχρωτίζονται

Υπενθυμίζεται ότι:

  • Οι καταταγέντες στο Στρατό Ξηράς με την 2021 Δ΄/ΕΣΣΟ θα πρέπει να παρουσιασθούν από 19 έως 22 Ιουλίου ενώ από 12 έως 15 Ιουλίου 2021 θα παρουσιασθούν όσοι κατά το παρελθόν έτυχαν αναβολής κατάταξης για λόγους υγείας
  • Οι καταταγέντες στην Πολεμική Αεροπορία με τη 2021 Δ ΕΣΣΟ θα πρέπει να παρουσιασθούν στις 12 και 13 Ιουλίου ενώ στις 12 Ιουλίου θα παρουσιασθούν όσοι κατά το παρελθόν έτυχαν έτυχαν αναβολής κατάταξης για λόγους ή κρίθηκαν ικανοί κατηγορίας Ι2 έως Ι4, με γνωμάτευση οποιασδήποτε Επιτροπής Απαλλαγών των Ενόπλων Δυνάμεων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!