Τρίτη, 3 Αυγούστου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Σκάϊ]: Στον ΣΚΑΪ, η ενημέρωση δεν σταματά ποτέ!
[Σκάϊ]: Στον ΣΚΑΪ, η ενημέρωση δεν σταματά ποτέ!

[Σκάϊ]: Στον ΣΚΑΪ, η ενημέρωση δεν σταματά ποτέ!

Και τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, όπου υπάρχει είδηση βρίσκεται ο ΣΚΑΪ!

Ο ΣΚΑΪ συνεχίζει να δίνει τον παλμό της επικαιρότητας και το καλοκαίρι. Το δημοσιογραφικό επιτελείο του σταθμού θα βρίσκεται στις επάλξεις και με μάχιμο ρεπορτάζ, καθ΄όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, όπου υπάρχει είδηση, δίπλα στους πολίτες με εγκυρότητα, αξιοπιστία και υπευθυνότητα.

Έτσι λοιπόν, από τη Δευτέρα 19 Ιουλίου θα είμαστε on line όπου κι αν βρισκόμαστε! Η ενημερωτική εκπομπή «ON LINE» (12.00-14.00) ξεκινά με την Έλενα Λάσκαρη και την Πηνελόπη Γκάλιου και θα συνεχίσει με τον Γιώργο Ευγενίδη έως τις 30/7. Από τις 2 έως και τις 13 Αυγούστου στην παρουσίαση θα βρίσκονται η Έλενα Παπαδημητρίου και ο Σταύρος Ιωαννίδης ενώ από τις 16 ως τις 27/8 «Οn line» θα βρίσκονται η Ναντίν Χαρδαλιά και ο Κωνσταντίνος Δαυλός.

Στη θέση του «Σήμερα», (06.00- 10.00) από τη Δευτέρα 9 Αυγούστου μέχρι και τις 27 Αυγούστου, θα βρίσκεται, με τα πρώτα νέα της ημέρας που ξεκινά, η «Πρωινή Ενημέρωση» με τον Νίκο Υποφάντη και τη Μαρία Βούσουλα την οποία στη συνέχεια θα αντικαταστήσει ο Νίκος Ανδρίτσος.

Τη σκυτάλη θα παίρνει η εκπομπή «Newsroom» (10.00-12.00) για το χρονικό διάστημα που θα κάνουν διακοπές οι… «Αταίριαστοι». Στην παρουσίαση της ενημερωτικής εκπομπής θα δούμε τον Απόστολο Μαγγηριάδη και τον Φώτη Νάκο για την πρώτη εβδομάδα. Στο πλευρό του Απόστολου Μαγγηριάδη τη δεύτερη εβδομάδα θα βρίσκεται ο Αντώνης Αντζολέτος ενώ από τις 23 έως τις 27/8 στην παρουσίαση θα βρίσκονται ο Αντώνης Αντζολέτος με τον Γιάννη Καντέλη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!