Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Σκάϊ]: Στη Βόρεια Εύβοια αντιπροσωπεία του ΜέΡΑ25
[Σκάϊ]: Στη Βόρεια Εύβοια αντιπροσωπεία του ΜέΡΑ25

[Σκάϊ]: Στη Βόρεια Εύβοια αντιπροσωπεία του ΜέΡΑ25

Τον Γραμματέα του ΜέΡΑ25 συνόδευαν οι βουλευτές του κόμματος Μαρία Απατζίδη, Κρίτων Αρσένης, Κλέων Γρηγοριάδης, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25 Μιχάλης Κριθαρίδης, τα μέλος της Πολιτικής Γραμματείας Γεράσιμος Λυμπεράτος και Κώστας Ντάσκας, καθώς και στελέχη του κόμματος.

Την απόλυτη στήριξή του στους πολίτες της Βόρειας Εύβοιας εξέφρασε ο Γραμματέας του ΜέΡΑ 25, Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος περιόδευσε επικεφαλής αντιπροσωπείας του κόμματος στην περιοχή.

Σε δήλωσή του ο κ. Βαρουφάκης τόνισε:

«Σήμερα περπατήσαμε στην ολόμαυρη μάχη της Βόρειας Εύβοιας, μιλήσαμε με τους ηρωικούς κατοίκους, ιδίως τους νέους που μας γέμισαν με ελπίδα, γιατί είναι αποφασισμένοι να μείνουν σε αυτόν τον τόπο και να παλέψουν κόντρα στα σχέδια της Μητσοτάκης Α.Ε. να ιδιωτικοποιήσει με έξυπνο τρόπο, με πονηρό τρόπο τα δάση τους. Μιλήσαμε με τους κατοίκους ακόμη για την ανάγκη ενός τοπικού αναπτυξιακού μοντέλου, το οποίο να πηγάζει μέσα από τις κοινωνίες και να μην τους έρχεται πακέτο από ολιγαρχικά συμφέροντα. Στόχος του ΜέΡΑ25 με αυτή την περιοδεία και γενικά με ό, τι κάνουμε, είναι να ενισχύουμε τα κινήματα, τις κοινότητες, τις ομάδες πρωτοβουλίας αγώνα, γιατί μέσα σε όλη τη μαυρίλα, είτε είναι μνημόνια, είτε είναι πανδημία, είτε είναι ολοκαύτωμα των δασών, ξεπηδάει ένα νέο κίνημα που θέλει να πάρει τα πράγματα στα χέρια του, κι εμείς είμαστε εδώ να του δώσουμε φωνή και να το βοηθήσουμε».

Ο Γραμματέας του ΜεΡΑ 2 αρχικά πραγματοποίησε συνάντηση με τον δήμαρχο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. ‘Αννας, Γιώργο Τσαπουρνιώτη, όπου συζητήθηκαν τα ζητήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή και οι κάτοικοι με τον αγώνα που δίνουν για να μείνουν στον τόπο τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!