Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Σκάϊ]: Στελέχη ομογένειας-ΣΚΑΪ: Πώς η προεδρία Μπάιντεν αλλάζει το τοπίο στην Ανατολική Μεσόγειο
[Σκάϊ]: Στελέχη ομογένειας-ΣΚΑΪ: Πώς η προεδρία Μπάιντεν αλλάζει το τοπίο στην Ανατολική Μεσόγειο

[Σκάϊ]: Στελέχη ομογένειας-ΣΚΑΪ: Πώς η προεδρία Μπάιντεν αλλάζει το τοπίο στην Ανατολική Μεσόγειο

Ο Μάικ Μανάτος, Πρόεδρος της Manatos & Manatos και ο Έντι Ζεμενίδης Εκτελεστικός Διευθυντής του Ελληνοαμερικανικού Συμβουλίου Ηγεσίας, εξηγούν στον ΣΚΑΪ ότι ο νέος Αμερικανός πρόεδρος γνωρίζει όσο λίγοι τα δεδομένα και τις ισορροπίες στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Ένα νέο σκηνικό για τον ρόλο των ΗΠΑ και στην Ανατολική Μεσόγειο διαμορφώνει η προεδρία Μπάιντεν.

Όπως εξηγούν στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και τον Γιώργο Ευγενίδη δύο επιφανή στελέχη της Ομογένειας, ο Μάικ Μανάτος, Πρόεδρος της Manatos & Manatos και ο Έντι Ζεμενίδης Εκτελεστικός Διευθυντής του Ελληνοαμερικανικού Συμβουλίου Ηγεσίας, ο νέος Αμερικανός πρόεδρος, γνωρίζει όσο λίγοι τα δεδομένα και τις ισορροπίες στην περιοχή και θεωρείται ότι δεν θα επιτρέψει προνομιακές σχέσεις με τον Ταγίπ Ερντογάν.

Μάικ Μανάτος: «Ποτέ δεν είχαμε ξανά έναν πρόεδρο των ΗΠΑ που πέρασε τα 47 χρόνια της καριέρας του να προωθεί τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία. Το ίδιο ισχύει και για όσους ήταν στο πλευρό του και τώρα αναλαμβάνουν θέσεις, όπως ο υπουργός Εξωτερικών και ο Σύμβουλος ο Εθνικής Ασφαλείας. Γνωρίζουν τα θέματά μας εξαιρετικά καλά και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι».

Έντι Ζεμενίδης: «Έχουμε δει από τις πρώτες ώρες της προεδρίας Μπάιντεν ότι αυτή η προεδρία και αυτός ο πρόεδρος θέλει την Αμερική να ξαναπαίξει τον παραδοσιακό ρόλο που έχει παίξει, τον ρόλο που έχουμε συνηθίσει και περιμένουμε», δήλωσε από την πλευρά του ο κ. Ζεμενίδης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!