Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Σκάϊ]: Σκέρτσος: Πώς «λειτούργησε» το Freedom Pass; -Πού χρησιμοποίησαν το voucher των 150 ευρώ
[Σκάϊ]: Σκέρτσος: Πώς «λειτούργησε» το Freedom Pass; -Πού χρησιμοποίησαν το voucher των 150 ευρώ

[Σκάϊ]: Σκέρτσος: Πώς «λειτούργησε» το Freedom Pass; -Πού χρησιμοποίησαν το voucher των 150 ευρώ

Αφού γνωστοποιεί πως ως τις 23 Αυγούστου περί τους 410.000 νέους έχουν ήδη εμβολιαστεί ή έχουν κλείσει το πρώτο τους ραντεβού, δηλαδή το 43% της συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας, ο κ. Σκέρτσος συμπεραίνει πως «το βέβαιο είναι ότι το Freedom Pass επιτάχυνε τον εμβολιασμό, που αποτελούσε ζητούμενο, εκείνων που ήθελαν να κάνουν το εμβόλιο αλλά δεν βιάζονταν».

Κατ΄αρχήν απολογισμό του αντίκτυπου που είχε το «Freedom Pass», η ψηφιακή χρεωστική κάρτα αξίας 150 ευρώ, στο ποσοσό εμβολιασμό των νέων ηλικίας από 18 ως 25 ετών και στη γενικότερη προσπάθεια οικοδόμησης του τείχους ανοσοπροστασίας του πληθυσμού, επιχειρεί μέ ανάρτηση του στο Facebook ο υπουργός Επικρατείας ‘Ακης Σκέρτσος.

Αφού γνωστοποιεί πως ως τις 23 Αυγούστου περί τους 410.000 νέους έχουν ήδη εμβολιαστεί ή έχουν κλείσει το πρώτο τους ραντεβού, δηλαδή το 43% της συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας, ο κ. Σκέρτσος συμπεραίνει πως «το βέβαιο είναι ότι το Freedom Pass επιτάχυνε τον εμβολιασμό, που αποτελούσε ζητούμενο, εκείνων που ήθελαν να κάνουν το εμβόλιο αλλά δεν βιάζονταν». Ο υπουργός Επικρατείας παραθέτει, μάλιστα, στοιχεία για την οικονομική ενίσχυση συγκεκριμένων κλάδων, που επλήγησαν απο την πανδημία του κορονοιού, απο την χρήση του Freedom Pass και παροτρύνει όλους όσοι δεν το έχουν αξιοποιήσει να το πράξουν, καθώς το Freedom Pass θα είναι διαθέσιμο έως το τέλος του έτους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!