Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Σκάϊ]: ΣΚΑΪ-Synthesis: Oι δεξιότητες που απαιτεί το νέο ψηφιακό περιβάλλον-Ενδυνάμωση δεξιοτήτων για καλύτερη ζωή
[Σκάϊ]: ΣΚΑΪ-Synthesis: Oι δεξιότητες που απαιτεί το νέο ψηφιακό περιβάλλον-Ενδυνάμωση δεξιοτήτων για καλύτερη ζωή

[Σκάϊ]: ΣΚΑΪ-Synthesis: Oι δεξιότητες που απαιτεί το νέο ψηφιακό περιβάλλον-Ενδυνάμωση δεξιοτήτων για καλύτερη ζωή

Η νέα πραγματικότητα και ο σημαντικός ρόλος της τεχνολογίας παρουσιάζεται, χαρτογραφείται και αναλύεται μέσα από την ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ Synthesis με τον δημοσιογράφο Παύλο Τσίμα. Σημαντικές απαντήσεις στα πιο κρίσιμα ερωτήματα έδωσαν ο Πρόεδρος της Microsoft, ο Πρόεδρος του ΣΕΒ και ο Πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς. Η Άννα Διαμαντοπούλου και η Έφη Αχτσιόγλου μίλησαν για τις προκλήσεις του σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος.

Η πανδημία μας οδήγησε ταχύτερα σε μία νέα ψηφιακή εποχή αλλάζοντας τα δεδομένα και τους όρους στους περισσότερους τομείς της ζωής μας.

Η νέα πραγματικότητα που δημιουργήθηκε και ο σημαντικός ρόλος της τεχνολογίας σε αυτήν παρουσιάζεται, χαρτογραφείται και αναλύεται μέσα από τα τρία νέα επεισόδια της ενημερωτικής εκπομπής Synthesis με τον δημοσιογράφο Παύλο Τσίμα.

Σε αυτά τα τρία επεισόδια της συμπαραγωγής του ΣΚΑΪ και της Microsoft, ο Παύλος Τσίμας συναντά κορυφαίους στοχαστές επιστήμονες, πολιτικούς και ανθρώπους του επιχειρηματικού κόσμου προσφέροντας ένα γόνιμο διάλογο για το κοινό μας μέλλον σε αυτή τη νέα ψηφιακή εποχή.

Στο δεύτερο επεισόδιο, που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής, οι τηλεθεατές παρακολούθησαν το πώς η ενδυνάμωση δεξιοτήτων κάνει τη ζωή μας καλύτερη και ποιες είναι οι δεξιότητες που απαιτεί το νέο ψηφιακό περιβάλλον.

Σημαντικές απαντήσεις στα πιο κρίσιμα ερωτήματα έδωσαν στον Παύλο Τσίμα ο Πρόεδρος της Microsoft, Μπραντ Σμίθ, ο Πρόεδρος του ΣΕΒ, Δημήτρης Παπαλεξόπουλος και ο Πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς, Χρήστος Μεγάλου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!