Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Σκάϊ]: ΣΥΡΙΖΑ: Όχι σε επ’ αόριστον ανανέωση της ελληνοαμερικανικής συμφωνίας – εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων
[Σκάϊ]: ΣΥΡΙΖΑ: Όχι σε επ’ αόριστον ανανέωση της ελληνοαμερικανικής συμφωνίας – εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων

[Σκάϊ]: ΣΥΡΙΖΑ: Όχι σε επ’ αόριστον ανανέωση της ελληνοαμερικανικής συμφωνίας – εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων

Η αξιωματική αντιπολίτευση σημειώνει ότι «επ’ αόριστον εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων σε ελληνικό έδαφος δεν έχει αποδεχθεί ποτέ καμία μεταπολιτευτική κυβέρνηση»

«Λίγες μόνο ώρες αφότου ο κ. Μητσοτάκης ανακοίνωνε ότι θα υπάρξει πενταετής ανανέωση της αμυντικής συμφωνίας με τις ΗΠΑ, το State Department τον διέψευσε κατηγορηματικά ανακοινώνοντας ότι επίκειται επ’ αόριστον ανανέωση της αμυντικής συμφωνίας», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Η Κουμουνδούρου δηλώνει πως «το γεγονός ότι ο κ. Μητσοτάκης, όχι μόνο αποκρύπτει από τον ελληνικό λαό ένα τόσο σημαντικό θέμα εκχώρησης κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας, αλλά ψεύδεται χωρίς κανέναν ενδοιασμό, αναδεικνύει τον επικίνδυνο για τη χώρα τρόπο με τον οποίο εκλαμβάνει τον ρόλο του ως πρωθυπουργός».

Η αξιωματική αντιπολίτευση σημειώνει ότι «επ’ αόριστον εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων σε ελληνικό έδαφος δεν έχει αποδεχθεί ποτέ καμία μεταπολιτευτική κυβέρνηση», για να σχολιάσει πως «δεν θα ξαφνιαστούμε αν η πρώτη που το σχεδιάζει είναι αυτή του κ. Μητσοτάκη, ωστόσο τον προειδοποιούμε ότι “λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο”».

Πηγή: skai.gr

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!