Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Σκάϊ]: Συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ στην Ευελπίδων μετά την αγωγή Κεραμέως
[Σκάϊ]: Συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ στην Ευελπίδων μετά την αγωγή Κεραμέως

[Σκάϊ]: Συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ στην Ευελπίδων μετά την αγωγή Κεραμέως

Την περασμένη εβδομάδα, το Πρωτοδικείο Αθηνών κήρυξε παράνομη την απεργία – αποχή λόγω της αξιολόγησης που είχαν προκηρύξει οι συνδικαλιστικές οργανώσεις ΔΟΕ, ΟΛΜΕ, ΠΟΣΕΕΠΕΑ και ΟΙΕΛΕ. Την απεργία – αποχή αυτή τη φορά προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ.

Σε συγκέντρωση στα δικαστήρια στην Ευελπίδων στις 12.30 καλεί η ΑΔΕΔΥ, καθώς θα εκδικαστεί η αγωγή που κατέθεσε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως κατά της απεργίας-αποχής που έχει προκηρυχθεί τη Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου, για τους εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα, το Πρωτοδικείο Αθηνών κήρυξε παράνομη την απεργία – αποχή λόγω της αξιολόγησης που είχαν προκηρύξει οι συνδικαλιστικές οργανώσεις ΔΟΕ, ΟΛΜΕ, ΠΟΣΕΕΠΕΑ και ΟΙΕΛΕ. Την απεργία – αποχή αυτή τη φορά προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ.

Η κ. Κεραμέως καταγγέλλει μεθόδευση με το επιχείρημα ότι η εν λόγω απεργία-αποχή γίνεται για τους ίδιους ακριβώς λόγους και με τα ίδια ακριβώς αιτήματα που προέβαλαν οι συνδικαλιστικές οργανώσεις εκπαιδευτικών στη δική τους απεργία-αποχή που κρίθηκε παράνομη.

Πηγή: skai.gr

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!