Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Σκάϊ]: Το προσβλητικό σχόλιο του Καρόλου για τη Νταϊάνα λίγες μέρες μετά το θάνατό της
[Σκάϊ]: Το προσβλητικό σχόλιο του Καρόλου για τη Νταϊάνα λίγες μέρες μετά το θάνατό της

[Σκάϊ]: Το προσβλητικό σχόλιο του Καρόλου για τη Νταϊάνα λίγες μέρες μετά το θάνατό της

Ένα νέο γεγονός βλέπει το φως της δημοσιότητας αφού ο ιστορικός Robert Lacey μέσα από το βιβλίο του «Battle of Brothers: The Inside Story of a Family in Tumult».

Οι αποκαλύψεις που αφορούν το παλάτι και κυρίως την πριγκίπισσα Diana πάντοτε μας κάνουν να αναρωτιόμαστε πόσα πραγματικά γνωρίζουμε για την βασιλική οικογένεια;

Τώρα ένα νέο γεγονός βλέπει το φως της δημοσιότητας αφού ο ιστορικός Robert Lacey μέσα από το βιβλίο του «Battle of Brothers: The Inside Story of a Family in Tumult» λέει ότι ο Κάρολος μίλησε προσβλητικά για την πριγκίπισσα Diana λίγες μόλις ημέρες μετά τον θάνατό της το 1997.

Τα προσβλητικά αυτά σχόλια έγιναν από τον Κάρολο στον αδελφό της Diana , Charles, τον 9ο Κόμη Spencer όταν δεύτερος του είπε ότι δεν θεωρεί σωστό τα ανίψια του (William και Harry) να περπατήσουν στην δημόσια πομπή πίσω από το φέρετρο της μητέρας τους.

«Ο πρίγκιπας Κάρολος δεν είχε καμία αμφιβολία ότι θα έπρεπε να περπατήσει στη μεγάλη πομπή με τους δύο γιους του δίπλα του, αλλά ο θείος Charles Spencer δεν συμφώνησε. Ήταν ήδη θυμωμένος εκ μέρους της οικογένειάς του που η κηδεία της αδερφής του είχε μετατραπεί σε μια βασιλική περίσταση, και ήταν ιδιαίτερα αντίθετος στην ιδέα ότι τα νεαρά ανίψια του θα έπρεπε να περπατήσουν την ενός μιλίου διαδρομή πίσω από το φέρετρο της μητέρας τους» γράφει χαρακτηριστικά το βιβλίο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!