Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Σκάϊ]: Πρόεδρος κοινότητας Άνδρου για φωτιά σε ΣΚΑΪ: Παρερμηνεύτηκαν τα λόγια μου (vid)
[Σκάϊ]: Πρόεδρος κοινότητας Άνδρου για φωτιά σε ΣΚΑΪ: Παρερμηνεύτηκαν τα λόγια μου (vid)

[Σκάϊ]: Πρόεδρος κοινότητας Άνδρου για φωτιά σε ΣΚΑΪ: Παρερμηνεύτηκαν τα λόγια μου (vid)

Ο ΣΚΑΪ και ο Μιχάλης Τεζάρης μίλησαν σήμερα με τον πρόεδρο της κοινότητας, ο οποίος υποστηρίζει ότι δεν εννοούσε τα όσα είχε πει στην τηλεδιάσκεψη και σε καμία περίπτωση δεν θα έβαζε τόσο μεγάλη φωτιά.

Στην αποκάλυψη του ΣΚΑΪ για την μεγάλη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες στην Άνδρο και τη δήλωση ότι θα βάλει φωτιά ως διαμαρτυρία για τους δασικούς χάρτες απαντά ο πρόεδρος της κοινότητας του νησιού. Ο ΣΚΑΪ και ο Μιχάλης Τεζάρης μίλησαν σήμερα με τον πρόεδρο της κοινότητας, ο οποίος υποστηρίζει ότι δεν εννοούσε τα όσα είχε πει στην τηλεδιάσκεψη και σε καμία περίπτωση δεν θα έβαζε τόσο μεγάλη φωτιά.

Ο πρόεδρος της κοινότητας Ανδρέας Τριδήμας ισχυρίστηκε ότι μίλησε παρορμητικά και ότι αυτά που είπε παρερμηνεύτηκαν.

«Εγώ μίλησα στο συμβούλιο λίγο παρορμητικά, όταν εννοούσα θα βάλω φωτιά, έφερα ένα παράδειγμα, ότι έχω ένα χωράφι από τον παππού μου και θέλω να το καλλιεργώ και θέλω να το δείξω, θα βάλω μια φωτιά για να το καθαρίσω, όχι να βάλω φωτιά στο βουνό για να κάψω το νησί, απλώς παρερμηνεύτηκε.»
Στην Άνδρο μετέβη από την πρώτη στιγμή κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας για να συνδράμει στις έρευνες των στελεχών της διεύθυνσης αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμού της πυροσβεστικής που διερευνούν τα αίτια της πρόκλησης της πυρκαγιάς στην Άνδρο και αν υπάρχει εμπλοκή ατόμου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!