Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Σκάϊ]: Πούτιν για το πειραματικό ενδορινικό εμβόλιο κατά του κορωνοϊού που δοκίμασε: «Δεν ένιωσα τίποτα»
[Σκάϊ]: Πούτιν για το πειραματικό ενδορινικό εμβόλιο κατά του κορωνοϊού που δοκίμασε: «Δεν ένιωσα τίποτα»

[Σκάϊ]: Πούτιν για το πειραματικό ενδορινικό εμβόλιο κατά του κορωνοϊού που δοκίμασε: «Δεν ένιωσα τίποτα»

Ο Πούτιν έλαβε επίσης μια ενισχυτική δόση του ρωσικού εμβολίου Sputnik Light την Κυριακή, έξι μήνες μετά τη δεύτερη δόση του Sputnik V.

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν από το πειραματικό ενδορινικό εμβόλιο κατά της Covid-19 που δοκίμασε. Το εμβόλιο δεν βρίσκεται ακόμη σε φάση κλινικής δοκιμής. Πρόκειται για τον τέταρτο συνολικά εμβολιασμό του Πούτιν, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη.
Ο Πούτιν έλαβε επίσης μια ενισχυτική δόση του ρωσικού εμβολίου Sputnik Light την Κυριακή, έξι μήνες μετά τη δεύτερη δόση του Sputnik V. Αφού έλαβε το αναμνηστικό εμβόλιο, ο Πούτιν προσφέρθηκε εθελοντικά να λάβει μέρος και στη δοκιμή του ενδορινικού εμβολίου που αναπτύσσεται από το Εθνικό Ερευνητικό Κέντρο Επιδημιολογίας και Μικροβιολογίας Gamaleya, τον παρασκευαστή του Sputnik V και την επακόλουθη εφάπαξ δόση Sputnik Light, είπε σε τηλεοπτική συνάντηση με μέλη της κυβέρνησης.
Μετά τον ενδορινικό εμβολιασμό ο Πούτιν είπε ότι «δεν ένιωσε τίποτα». «Σήμερα, μετά από αυτές τις δύο διαδικασίες πήγα ήδη για άθληση το πρωί. Έτσι μπορώ να καταθέσω ότι όλα εξελίσσονται όπως τα λένε οι επιστήμονές μας», είπε στους υπουργούς.
Δεν έχουν καταγραφεί παρενέργειες μετά τη χρήση του ενδορινικού εμβολίου κατά του κορωνοϊού, δήλωσε από πλευράς του στο TASS την Πέμπτη ο Αλεξάντερ Γκίντσμπουργκ, διευθυντής του Gamaleya, ο κατασκευαστής του εμβολίου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!