Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ | [Σκάϊ]: Πώς να προστατεύσεις την περιοχή του ντεκολτέ από τον ήλιο
[Σκάϊ]: Πώς να προστατεύσεις την περιοχή του ντεκολτέ από τον ήλιο

[Σκάϊ]: Πώς να προστατεύσεις την περιοχή του ντεκολτέ από τον ήλιο

Η συνήθως παραμελημένη περιοχή του λαιμού και ντεκολτέ εκτίθεται καθημερινά σχεδόν στον ήλιο και είναι εξίσου ευαίσθητη με το πρόσωπο

Η σωστή προστασία από τον ήλιο είναι καίριας σημασίας για να μειώσουμε την πιθανότητα καρκινογένεσης στο δέρμα καθώς και να την εμφάνιση σημαδιών γήρανσης. Σ’ αυτό το πλαίσιο, η καθημερινή χρήση αντηλιακού στο πρόσωπο είναι must.

Όμως, πόσες από εμάς εφαρμόζουν το αντηλιακό τους μέχρι και το ντεκολτέ σε καθημερινή βάση;

Η συνήθως παραμελημένη περιοχή του λαιμού και ντεκολτέ εκτίθεται καθημερινά σχεδόν στον ήλιο και είναι εξίσου ευαίσθητη με το πρόσωπο. Γι’ αυτό και η σωστή προστασία της είναι καίρια, ειδικά εάν αναλογιστείς ότι εκτίθεται καθημερινά και στο blue light. Εάν και ’σύ συχνά αμελείς να βάλεις το αντηλιακό σου στην περιοχή αυτή, μην ανησυχείς. Διάβασε παρακάτω για να μάθεις τους καλύτερους τρόπους προστασίας της αλλά και πώς να αντιστρέψεις την ήδη υπάρχουσα φθορά. Ξεκινώντας με τη σωστή προστασία του ντεκολτέ, το ιδανικό είναι να αποφεύγεις τον ήλιο ή να φοράς ρούχα που καλύπτουν την περιοχή. Καθώς όμως αυτό δεν είναι πάντα εφικτό, ειδικά το καλοκαίρι στην Ελλάδα, ακολούθησε τα εξής tips. Το πιο απλό που μπορείς να κάνεις είναι αφού εφαρμόσεις αντηλιακό στο πρόσωπο σου το πρωί, να συνεχίσεις εφαρμόζοντας το σε λαιμό και ντεκολτέ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!