Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Σκάϊ]: Ποιος ήταν τελικά ο Zodiac; Ερευνητές ισχυρίζονται ότι τον βρήκαν (Pics+vid)
[Σκάϊ]: Ποιος ήταν τελικά ο Zodiac; Ερευνητές ισχυρίζονται ότι τον βρήκαν (Pics+vid)

[Σκάϊ]: Ποιος ήταν τελικά ο Zodiac; Ερευνητές ισχυρίζονται ότι τον βρήκαν (Pics+vid)

Ο Zodiac θεωρείται υπεύθυνος για τουλάχιστον 5 δολοφονίες στη Βόρεια Καρολίνα από το 1968 έως το 1969. Ο ίδιος ισχυριζόταν ότι είχε σκοτώσει 37 ανθρώπους.

Ταυτοποιήθηκε ο άνδρας που φέρεται να είναι ο κατά συρροή δολοφόνος με το όνομα Zodiac, υποστηρίζει ομάδα ανεξάρτητων ερευνητών που ασχολούνται με άλυτες υποθέσεις, ενώ η αστυνομία θεωρεί την υπόθεση ακόμη ανοιχτή.

Η ομάδα ερευνητών με το όνομα Case Breakers αποτελείται από 40 πρώην αστυνομικούς, οι οποίοι μέσω νέων στοιχείων και πληροφοριών από μάρτυρες πιστεύουν ότι βρήκαν ποιος είναι ο περιβόητος δολοφόνος.

Σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουν συλλέξει ο Zodiac πέθανε το 2018, ενώ τα μέλη της οικογένειάς του δεν έχουν απαντήσει στο CNN που προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί τους.

Ο Zodiac θεωρείται υπεύθυνος για τουλάχιστον 5 δολοφονίες στη Βόρεια Καρολίνα από το 1968 έως το 1969.

Το αστυνομικό τμήμα του Σαν Φραντσίσκο απαντώντας στους ισχυρισμούς γύρω από την υπόθεση επιβεβαίωσε ότι είναι ακόμη ανοιχτή. «Δεν είμαστε σε θέση να μιλήσουμε σε πιθανούς υπόπτους, καθώς η έρευνα είναι ακόμη ανοιχτή.»

Το FBI, επίσης, υποστηρίζει την αστυνομία και δεν αναγνωρίζει τους συγκεκριμένους ισχυρισμούς.

Οι Case Breakers υποστηρίζουν ότι ο άνδρας που φέρεται να είναι ο Zodiac ευθύνεται και για τη δολοφονία της Τσέρι Τζο Μπέιτς στο Ριβερσάιντ στην Καλιφόρνια το 1966.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!