Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Σκάϊ]: Ποια είναι η αλήθεια πίσω από την κόντρα του πρίγκιπα Χάρι με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ
[Σκάϊ]: Ποια είναι η αλήθεια πίσω από την κόντρα του πρίγκιπα Χάρι με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ

[Σκάϊ]: Ποια είναι η αλήθεια πίσω από την κόντρα του πρίγκιπα Χάρι με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ

Το βιβλίο “Η μάχη των δύο αδερφών: Άκουσες την ιστορία από την μια πλευρά, διάβασε τώρα την αληθινή ιστορία για την κρίση στην βασιλική οικογένεια”, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 15 Οκτωβρίου.

Οι αποκαλύψεις για την βασιλική οικογένεια της Βρετανίας και τα βιβλία που έρχονται στην επιφάνεια και μιλάνε γι’ αυτήν, φαίνεται να μην έχουν τελειωμό. Λιγό μετά από το “Finding Freedom” που ασχολείτο με την ζωή της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry, έρχεται το “Η μάχη των δύο αδερφών: Άκουσες την ιστορία από την μια πλευρά, διάβασε τώρα την αληθινή ιστορία για την κρίση στην βασιλική οικογένεια” και το οποίο, όπως μπορείτε να φανταστείτε, έχει ως άξονα την κόντρα του πρίγκιπα William και του πρίγκιπα Harry και το πώς αυτή επηρεάζει ολόκληρη την μοναρχία.

Το εν λόγω βιβλίο, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 15 Οκτωβρίου, όπως αναφέρει σχτικό δημοσίευμα του iefimerida.gr εντυπωσιάζει γιατί ο συγγραφέας του, Robert Lacey, έστειλε στην βασιλική οικογένεια μερικά κεφάλαια από αυτό πριν εκδοθεί – δίνοντας έτσι το δικαίωμα στους royals να αμφισβητήσουν μερικούς από τους ισχυρισμούς του. Προς έκπληξή του όμως, η βασιλική οικογένεια δεν άνοιξε τις σημειώσεις, καθώς όπως φαίνεται δεν ήθελε να ξέρει τίποτα για τα όσα αναφέρονται. «Φοβήθηκαν από τον τίτλο πιθανότατα» λέει ο συγγραφέας, αναγνωρίζοντας ότι εάν είχε ανοιχτεί ο φάκελος, το βιβλίο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως χειροβομβίδα.

Πριν δούμε αναλυτικότερα τα όσα θίγονται στο βιβλίο, αξίζει να αναφέρουμε πως η κίνηση του συγγραφέα να στείλει τις σημειώσεις του στην βασιλική οικογένεια δεν ξαφνιάζει, αφού είναι κάτι που έχει κάνει και στο παρελθόν – όταν έγραψε για την πριγκίπισσα Diana.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!