Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Σκάϊ]: «Pfizer» και «TeamViewer» συνεχίζουν τις προσλήψεις σε Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα
[Σκάϊ]: «Pfizer» και «TeamViewer» συνεχίζουν τις προσλήψεις σε Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα

[Σκάϊ]: «Pfizer» και «TeamViewer» συνεχίζουν τις προσλήψεις σε Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα

Στους 300 θα έχουν αυξηθεί ώς το τέλος του 2021 οι υψηλής εξειδίκευσης εργαζόμενοι, που θα εργάζονται στο ψηφιακό κέντρο της αμερικανικής φαρμακοβιομηχανίας «Pfizer» στη Θεσσαλονίκη

Στους 300 θα έχουν αυξηθεί ώς το τέλος του 2021 οι υψηλής εξειδίκευσης εργαζόμενοι, που θα εργάζονται στο ψηφιακό κέντρο της αμερικανικής φαρμακοβιομηχανίας «Pfizer» στη Θεσσαλονίκη, καθώς στους επόμενους επτά μήνες αναμένεται να γίνουν άλλες 50 προσλήψεις, όπως γνωστοποίησε απόψε ο ανώτερος αντιπρόεδρος της Pfizer Digital, Τζεφ Χάμιλτον (Jeff Hamilton), κατά την ομιλία του στο υβριδικό συνέδριο «Thessaloniki Future Thinking Dialogues».

«Είμαστε πολλοί ευχαριστημένοι με το επίπεδο του ανθρώπινου ταλέντου, που καταφέραμε να προσελκύσουμε στο κέντρο σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, το οποίο ήδη συνεισφέρει ουσιαστικά στην εταιρεία και στη βελτίωση της ζωής των ασθενών και έχει ενταχθεί πλήρως στην παγκόσμια ομάδα μας. Το επίπεδο του ανθρώπινου ταλέντου που βρήκαμε εδώ είναι εξαιρετικό και το 70% όσων προσλάβαμε είναι κάτοχοι μεταπτυχιακού» σημείωσε ο κ.Χάμιλτον, ο οποίος πρόσθεσε ότι ένας από τους λόγους που η Pfizer επέλεξε εξαρχής τη Θεσσαλονίκη για τη δημιουργία ενός από τα ψηφιακά της κέντρα παγκοσμίως, ήταν και το υψηλό επίπεδο του ανθρώπινου δυναμικού στην πόλη.

Ερωτηθείς πώς η επένδυση αυτή συνεισφέρει στην ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης, ο κ. Χάμιλτον ανέφερε τρεις διαφορετικούς τρόπους: «πρώτον, συνεισφέρει άμεσα, μέσω της δημιουργίας νέων ευκαιριών για εργασία. Ήδη έγιναν 250 προσλήψεις, θα γίνουν άλλες 50 ώς το τέλος του έτους κι ο αριθμός αυτός θα αυξάνεται καθώς προχωράμε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!