Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Σκάϊ]: Πέτσας προς Τσίπρα: Ο πρωθυπουργός θα ενημερώσει τη Βουλή την Τρίτη 10 Νοεμβρίου
[Σκάϊ]: Πέτσας προς Τσίπρα: Ο πρωθυπουργός θα ενημερώσει τη Βουλή την Τρίτη 10 Νοεμβρίου

[Σκάϊ]: Πέτσας προς Τσίπρα: Ο πρωθυπουργός θα ενημερώσει τη Βουλή την Τρίτη 10 Νοεμβρίου

“Για όσους όψιμα κόπτονται για την ενημέρωση της Βουλής, τους υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Τσίπρας επί 4 χρόνια στην ΙΖ’ Κοινοβουλευτική Περίοδο, απήντησε συνολικά σε 10 επίκαιρες ερωτήσεις στη Βουλή. Ενώ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε μόλις 15 μήνες, απήντησε στο πλαίσιο της «Ώρας του Πρωθυπουργού» σε 6 επίκαιρες ερωτήσεις”

Ο πρωθυπουργός θα ενημερώσει τη Βουλή για τα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊο την Τρίτη 10 Νοεμβρίου, απαντά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι επιλέγει να βάλει φίμωτρο και στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες, επειδή ακύρωσε τη συζήτηση της επίκαιρης ερώτησής του για τα ΜΜΜ στη Βουλή.

Oι σημαντικές πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση της πανδημίας που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός υπερβαίνουν το περιεχόμενο της ερώτησης του κ. Τσίπρα σημειώνει ο Στέλιος Πέτσας.

“Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αποδείξει ότι σέβεται απόλυτα το Κοινοβούλιο. Για αυτό την Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020, για την έγκαιρη και υπεύθυνη ενημέρωση της Βουλής θα προβεί σε ανακοινώσεις για την επιδημιολογική κατάσταση στη χώρα και τα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού, σύμφωνα με το άρθρο 142Α του Κανονισμού της Βουλής. Όλοι οι αρχηγοί των κομμάτων της αντιπολίτευσης θα έχουν την ευκαιρία και τον χρόνο να τοποθετηθούν” διευκρινίζει ο κ. Πέτσας.

Η δήλωση Πέτσα αναλυτικά

«Ο Πρωθυπουργός, όπως είχε ήδη ανακοινωθεί από τη Δευτέρα, επρόκειτο την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020, να απαντήσει σε Επίκαιρη Ερώτηση που κατέθεσε ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!