Πέμπτη, 5 Αυγούστου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Σκάϊ]: Πέθανε ο ο γνωστός επικοινωνιολόγος Βασίλης Τοκάκης
[Σκάϊ]: Πέθανε ο ο γνωστός επικοινωνιολόγος Βασίλης Τοκάκης

[Σκάϊ]: Πέθανε ο ο γνωστός επικοινωνιολόγος Βασίλης Τοκάκης

Ο γνωστός επικοινωνιολόγος, στις αρχές της χρονιάς, είχε μιλήσει για την περιπέτεια της υγείας του με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του «Άνοιξη του μυαλού», όταν είχε πει μεταξύ άλλων: «Νιώθω πιο άτρωτος και πιο δυνατός από ποτέ. Αυτό που είναι σημαντικό είναι ο τρόπος που πρέπει να αντιμετωπίζουμε πράγματα και δυσκολίες». «Δεν πρέπει να σταματάμε. Πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε όλα και να δίνουμε λύσεις και όχι να βλέπουμε εμπόδια» τόνιζε

Έπειτα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο, ο Βασίλης Τοκάκης άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο γνωστός επικοινωνιολόγος, στις αρχές της χρονιάς, είχε μιλήσει για την περιπέτεια της υγείας του με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του «Άνοιξη του μυαλού», όταν είχε πει μεταξύ άλλων: «Νιώθω πιο άτρωτος και πιο δυνατός από ποτέ. Αυτό που είναι σημαντικό είναι ο τρόπος που πρέπει να αντιμετωπίζουμε πράγματα και δυσκολίες». «Δεν πρέπει να σταματάμε. Πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε όλα και να δίνουμε λύσεις και όχι να βλέπουμε εμπόδια» τόνιζε.

Ο αδελφός του, ο ηθοποιός Θάνος Τοκάκης είχε μιλήσει πριν λίγες μέρες σε τηλεοπτική εκπομπή για τον αδελφό του. «Στην δική μου φάση υπάρχει ένα άτυχο συμβάν. Τον τελευταίο 1,5 χρόνο ο αδερφός μου περνά μια περιπέτεια με την υγεία του. Έχει γράψει ένα βιβλίο που έχει τον τίτλο “Άνοιξη μυαλού”. Είναι ένα ημερολόγιο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!