Σάββατο, 17 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Σκάϊ]: Περαιτέρω άρση περιορισμών κατά κορωνοϊού στην Αγγλία – Τέλος η οδηγία «μείνετε σπίτι»
[Σκάϊ]: Περαιτέρω άρση περιορισμών κατά κορωνοϊού στην Αγγλία – Τέλος η οδηγία «μείνετε σπίτι»

[Σκάϊ]: Περαιτέρω άρση περιορισμών κατά κορωνοϊού στην Αγγλία – Τέλος η οδηγία «μείνετε σπίτι»

Το δεύτερο βήμα του οδικού χάρτη είναι προγραμματισμένο για τις 12 Απριλίου, οπότε μεταξύ άλλων θα ανοίξει το λιανεμπόριο, τα κομμωτήρια, τα γυμναστήρια, οι ζωολογικοί κήποι, αλλά και οι εξωτερικοί χώροι των καταστημάτων εστίασης.

Λονδίνο, Θανάσης Γκαβός

Σε μήνυμά του τη νύχτα ο Πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον ζήτησε από τους Βρετανούς να είναι προσεκτικοί και να συνεχίσουν να τηρούν τους κανόνες προστασία της δημόσιας υγείας, προειδοποιώντας ξανά για τον κίνδυνο νέας έξαρσης του κορωνοϊού λόγω του τρίτου κύματος στην Ευρώπη.

Ευχήθηκε επίσης η επανέναρξη των υπαίθριων αθλητικών δραστηριοτήτων να είναι η απαρχή ενός σπουδαίου βρετανικού αθλητικού καλοκαιριού

Το δεύτερο βήμα του οδικού χάρτη είναι προγραμματισμένο για τις 12 Απριλίου, οπότε μεταξύ άλλων θα ανοίξει το λιανεμπόριο, τα κομμωτήρια, τα γυμναστήρια, οι ζωολογικοί κήποι, αλλά και οι εξωτερικοί χώροι των καταστημάτων εστίασης. Θα επιτραπούν επίσης οι διακοπές στο εσωτερικό της χώρας σε αυτοεξυπηρετούμενα καταλύματα. Στους γάμους θα επιτρέπονται 15 καλεσμένοι.

Το τρίτο βήμα θα γίνει το νωρίτερο στις 17 Μαΐου. Θα επιτρέπεται η συνάντηση έως 30 ατόμων σε ανοιχτό χώρο και έως έξι σε κλειστό χώρο, ακόμα και σε καταστήματα εστίασης που θα μπορούν πλέον να ανοίξουν πλήρως.

Θα ανοίξουν κινηματογράφοι, ξενοδοχεία και στεγασμένοι παιδότοποι, ενώ θα επιτραπούν καλλιτεχνικές και αθλητικές εκδηλώσεις με 1.000 άτομα σε κλειστούς χώρους και 4.000 σε ανοιχτούς χώρους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!