Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Σκάϊ]: Πελώνη: Έρχεται νομοθετική ρύθμιση για υποχρεωτικότητα- Δε θα συνδέεται με απολύσεις
[Σκάϊ]: Πελώνη: Έρχεται νομοθετική ρύθμιση για υποχρεωτικότητα- Δε θα συνδέεται με απολύσεις

[Σκάϊ]: Πελώνη: Έρχεται νομοθετική ρύθμιση για υποχρεωτικότητα- Δε θα συνδέεται με απολύσεις

«Όπου χρειάζεται θα παρεμβαίνουμε. Πρόθεση της κυβέρνησης να μην πάει σε οριζόντιο lockdwon, αφού υπάρχει η ασπίδα του εμβολίου» δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος σχετικά με το ενδεχόμενο τοπικών lockdown μόνο για ανεμβολίαστους που προανήγγειλε σήμερα μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Νομοθετική ρύθμιση για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, η οποία δε θα συνδέει την υποχρεωτικότητα με τις απολύσεις, έρχεται την επόμενη εβδομάδα στη Βουλή, όπως προανήγγειλε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

Ερωτηθείσα για τις δηλώσεις που έκανε νωρίτερα στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, για την παραπομπή στο Πειθαρχικό Συμβούλιο των δημόσιων υπαλλήλων που αρνούνται να εμβολιαστούν, η κ. Πελώνη σημείωσε ότι «ο κ. Βορίδης αναφέρθηκε στο ισχύον πλαίσιο για τους δημοσίους υπαλλήλους και η υποχρεωτικότητα που ανακοινώθηκε είναι ένα ειδικό πλαίσιο. Θα έρθει νομοθετικό πλαίσιο που θα ρυθμίζει αυτά τα ζητήματα που δε θα συνδέει την υποχρεωτικότητα σε καμία περίπτωση με απολύσεις».

Συμπλήρωσε δε ότι τα ζητήματα που αφορούν στις αναστολές εργασίας στις δημόσιες δομές, θα εξειδικευτούν εν ευθέτω χρόνο, ενώ σε ό,τι αφορά στις ιδιωτικές, ο μη εμβολιασμός σημαίνει απόχή από την εργασία άνευ αποδοχών.

Σχετικά με το ενδεχόμενο τοπικών lockdown μόνο για ανεμβολίαστους που προανήγγειλε μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης , σχολίασε ότι «όπου χρειάζεται θα παρεμβαίνουμε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!