Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Σκάϊ]: Πελώνη: Ανεμβολίαστοι το 99,2% των νεκρών ηλικιωμένων – Οι ανεμβολίαστοι να μην κρατούν πίσω την κοινωνία
[Σκάϊ]: Πελώνη: Ανεμβολίαστοι το 99,2% των νεκρών ηλικιωμένων – Οι ανεμβολίαστοι να μην κρατούν πίσω την κοινωνία

[Σκάϊ]: Πελώνη: Ανεμβολίαστοι το 99,2% των νεκρών ηλικιωμένων – Οι ανεμβολίαστοι να μην κρατούν πίσω την κοινωνία

Με αφορμή δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης σημείωσε ότι μια νέα μεγάλη έξαρση θα αναγκάσει σε νέα περιοριστικά μέτρα, γι’ αυτό επιμένουμε στους εμβολιασμούς και στον τακτικό διαγνωστικό έλεγχο, ειδικά των ανεμβολίαστων.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο της επαναφοράς της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας σε εξωτερικούς χώρους, ακόμα και όταν δεν υπάρχει συγχρωτισμός, άφησε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη αν αλλάξουν τα τρέχοντα επιδημιολογικά δεδομένα. H κυβερνητική εκπρόσωπος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το 99,2% των νεκρών 60 με 80 ετών το τελευταίο τρίμηνο ήταν ανεμβολίαστοι, και έστειλε αυστηρό μήνυμα σε όσους δεν εμβολιάζονται, λέγοντας ότι «δεν μπορούν να κρατούν πίσω την υπόλοιπη κοινωνία και την οικονομία».

Ειδικότερα, ερωτηθείσα για τη χρήση μάσκας, διευκρίνισε ότι δεν έχουμε απαλλαγεί από την υποχρέωση χρήση μάσκας, παρά μόνο σε εξωτερικούς χώρους όπου δεν υπάρχει συνάθροιση και συγχρωτισμός. «Γίνονται και θα συνεχίσουν να γίνονται εντατικοί έλεγχοι. Σε κάθε περίπτωση όλα αξιολογούνται ανά πάσα στιγμή, και ανάλογα με τα δεδομένα. Δεν έχω κάτι να πω νεότερο να σας πω επ’ αυτού αυτή τη στιγμή» ξεκαθάρισε.

Με αφορμή δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης σημείωσε ότι μια νέα μεγάλη έξαρση θα αναγκάσει σε νέα περιοριστικά μέτρα, γι’ αυτό επιμένουμε στους εμβολιασμούς και στον τακτικό διαγνωστικό έλεγχο, ειδικά των ανεμβολίαστων. «Όλη η προσπάθεια είναι να κτίσουμε το τείχος ανοσίας το ταχύτερο δυνατόν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!