Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Σκάϊ]: Πεκέρ: «Δείχνει» συνεργασία υιού Γιλντιρίμ με ναρκοβαρόνο-To δίλημμα Ερντογάν για την τύχη του
[Σκάϊ]: Πεκέρ: «Δείχνει» συνεργασία υιού Γιλντιρίμ με ναρκοβαρόνο-To δίλημμα Ερντογάν για την τύχη του

[Σκάϊ]: Πεκέρ: «Δείχνει» συνεργασία υιού Γιλντιρίμ με ναρκοβαρόνο-To δίλημμα Ερντογάν για την τύχη του

Το κύριο ερώτημα που θέτει ο Πεκέρ είναι γιατί η τουρκική κυβέρνηση και τα ανώτερα στελέχη της τον εγκατέλειψαν και τον πρόδωσαν και οι κατηγορίες του είναι μια μορφή εκδίκησης!

To αφεντικό του οργανωμένου εγκλήματος Σεντάτ Πεκέρ την περασμένη Κυριακή κυκλοφόρησε το έβδομο βίντεό του σε μια σκανδαλώδη… σειρά σχετικά με τις σχέσεις της τουρκικής κυβέρνησης και το οργανωμένο έγκλημα που έχει συγκεντρώσει 70 εκατομμύρια θεατές, σύμφωνα με το Social Blade. Αλλά το έβδομο βίντεο ήταν και το πιο σοκαριστικό, επειδή ο Πεκέρ προέβη σε ισχυρισμούς ότι ο γιος του πρώην πρωθυπουργού Μπιναλί Γιλντιρίμ Ερκάν, διοικεί δίκτυο διακίνησης κοκαΐνης από τη Βενεζουέλα στην Τουρκία.
Μάλιστα, ο Πεκέρ ισχυρίζεται ότι υπάρχει συμπαιγνία στη βόρεια Κύπρο. Ο πρώην πρωθυπουργός Μπινάλι Γιλντιρίμ εξακολουθεί να είναι σημαντική προσωπικότητα στο κυβερνών Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP). Ο γιος του, Ερκάν Γιλντιρίμ επισκέφθηκε τη Βενεζουέλα για να δημιουργήσει το ναρκοδίκτυο τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, σύμφωνα πάντα με τον Πεκέρ.
Τα πλοία που αποπλέουν από το λιμάνι του Καράκας σταματούν στη Δομινικανή Δημοκρατία, όπου φορτώνονται με τα παράνομα φορτία ναρκωτικών, ισχυρίζεται ο αρχινονός. Ο Πεκέρ υποστηρίζει δε ότι ο Ερκάν συνεργάζεται με τον Χαλίλ Φαϊλαλί έναν Τούρκο, ο οποίος έχει εγκατασταθεί στη βόρεια Κύπρο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!