Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Σκάϊ]: Παπαδημούλης: Οριστική η απόφαση μου να μην είμαι πάλι υποψήφιος 
[Σκάϊ]: Παπαδημούλης: Οριστική η απόφαση μου να μην είμαι πάλι υποψήφιος 

[Σκάϊ]: Παπαδημούλης: Οριστική η απόφαση μου να μην είμαι πάλι υποψήφιος 

Ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, στέλνει μήνυμα ανανέωσης, το οποίο μοιάζει να ξεπερνάει τα όρια του δικού του κόμματος

Την απόφαση του να αποσυρθεί από την πολιτική στο τέλος της θητείας του ανακοινώνει ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Δημήτρης Παπαδημούλης ο οποίος προτάθηκε εκ νέου από την ευρωομάδα της Αριστεράς για τη θέση του Αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου.

«Προτιμώ να με ρωτάνε γιατί φεύγω, παρά γιατί μένω ακόμη», είπε ο κ. Παπαδημούλης σε συνέντευξη του στην Τηλεόραση της Βουλής και στην εκπομπή «Βουλής Βήμα» με την Αλεξία Κουλούρη (Πέμπτη στις 23.00). «Δεν σκοπεύω να πεθάνω στα κοινοβουλευτικά έδρανα. Διανύω την τρίτη μου θητεία. Πριν από λίγες ώρες ομόφωνα η ευρωομάδα της Αριστεράς δηλαδή 19 κόμματα από όλες τις γωνιές της Ευρώπης, αποφάσισαν να με ξαναπροτείνουν για να επανεκλεγώ Αντιπρόεδρος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μέχρι το τέλος της θητείας. Αν αυτό συμβεί, γιατί θα πρέπει να με ψηφίσουν οι Ευρωβουλευτές, θα είμαι ο μόνος από την Ελλάδα, ο μόνος από την Αριστερά. Αλλά, έχω αποφασίσει εδώ και πολλά χρόνια ότι αυτή μου η θητεία, η τρίτη, θα είναι και η τελευταία. Έχω πολλά όνειρα για το μέλλον, αλλά είναι μακράν των κοινοβουλευτικών εδράνων, είτε ελληνικών, είτε ευρωπαϊκών», δηλώνει ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!