Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Σκάϊ]: Παπαχαραλάμπους- Αναστασοπούλου- Δροσάκη: Τι βιώσαμε από τον γνωστό ηθοποιό- σκηνοθέτη (pics)
[Σκάϊ]: Παπαχαραλάμπους- Αναστασοπούλου- Δροσάκη: Τι βιώσαμε από τον γνωστό ηθοποιό- σκηνοθέτη (pics)

[Σκάϊ]: Παπαχαραλάμπους- Αναστασοπούλου- Δροσάκη: Τι βιώσαμε από τον γνωστό ηθοποιό- σκηνοθέτη (pics)

Οι τρεις ηθοποιοί κατήγγειλαν τον διάσημο σκηνοθέτη και ηθοποιό στον Σύλλογο Ελλήνων Ηθοποιών και το επίσημο έγγραφο στο οποίο καταγράφονται τα όσα βίωσαν κατά την διάρκεια της συνεργασίας τους μαζί του έχει πρωτοκολληθεί

Τα όσα βίωσαν περιγράφουν αναλυτικά η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Λένα Δροσάκη στο έγγραφο της καταγγελίας τους στον ΣΕΗ σε βάρος γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη.

Οι τρεις ηθοποιοί κατήγγειλαν τον διάσημο σκηνοθέτη και ηθοποιό στον Σύλλογο Ελλήνων Ηθοποιών και το επίσημο έγγραφο στο οποίο καταγράφονται τα όσα βίωσαν κατά την διάρκεια της συνεργασίας τους μαζί του έχει πρωτοκολληθεί και παρουσιάστηκε σε εκπομπή του Mega.

Ειδικότερα, τον κατηγορούν για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και εργασιακό εκφοβισμό. Οι λεπτομέρειες σοκάρουν, καθώς τα όσα καταγγέλλονται μαρτυρούν δραματικές καταστάσεις.

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Τα φιλιά- «επίδειξη» στον σύντροφο και εμμονή

Σε ό,τι αφορά στην Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, όπως ανέφεραν στην εκπομπή, αυτά που καταγγέλλει η ηθοποιός, όταν ήταν 24 ετών, σε θεατρική παράσταση.

«Ο καταγγελλόμενος προέβη πολλές φορές σε σοβαρές πράξεις προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειάς μου. Και όχι μόνο. Εκμεταλλευόμενος το νεαρό της ηλικίας μου, την ανάγκη μου να εργαστώ, τον φόβο που μου είχε εμφυσήσει με παρενοχλούσε και εκτός θεάτρου με διάφορους τρόπους, όπως παρακολουθώντας με, προκαλώντας μου μια διαρκή ανησυχία που έφθανε πολλές φορές στα όρια του τρόμου, αφού ειλικρινά δεν ήξερα ποια θα ήταν η επόμενη κίνησή του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!