Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Σκάϊ]: «Πανδημία» πλαστών πιστοποιητικών: Δύο νεκροί ανεμβολίαστοι στην Κύπρο
[Σκάϊ]: «Πανδημία» πλαστών πιστοποιητικών: Δύο νεκροί ανεμβολίαστοι στην Κύπρο

[Σκάϊ]: «Πανδημία» πλαστών πιστοποιητικών: Δύο νεκροί ανεμβολίαστοι στην Κύπρο

​​​​​​​Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Αντρέου, ανέφερε ότι οι επτά από τους εννέα ασθενείς αφορούν στην υπόθεση 53χρονου καρδιολόγου από τη Λάρνακα.

Η «πανδημία» με τα πλαστά πιστοποιητικά έχει πλήξει και την Κύπρο, με δυο ανθρώπους να έχουν πεθάνει μέχρι στιγμής όπως έχει γίνει γνωστό. Συγκεκριμένες κατευθύνσεις για την πορεία των ερευνών, που αφορούν δύο υποθέσεις, στις οποίες ύποπτοι είναι δύο γιατροί, που φέρονται να εξέδωσαν τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού σε ασθενείς τους, έδωσε η Κυπριακή Νομική Υπηρεσία.
Οι φάκελοι των δύο υποθέσεων οδηγήθηκαν την Τετάρτη στη Νομική Υπηρεσία για οδηγίες από το Γενικό Εισαγγελέα Γιώργο Σαββίδη, με αφορμή τα νέα σημαντικά στοιχεία, που προέκυψαν από επιστημονικές εξετάσεις που διενεργήθηκαν και από τις οποίες προκύπτει ότι εννέα ασθενείς των υπόπτων γιατρών δεν είχαν αντισώματα από εμβολιασμό.
Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Αντρέου, ανέφερε ότι οι επτά από τους εννέα ασθενείς αφορούν στην υπόθεση 53χρονου καρδιολόγου από τη Λάρνακα.
Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας όταν δύο ασθενείς του 53χρονου γιατρού απεβίωσαν, αφού προσβλήθηκαν από κορωνοϊό και είχαν αποκαλύψει στους γιατρούς ότι δεν ήταν εμβολιασμένοι.

Σύμφωνα με τον κ. Αντρέου οι άλλοι δύο ασθενείς που από τις εξετάσεις προκύπτει ότι δεν είχαν αντισώματα από εμβολιασμό, αφορούν στην υπόθεση γιατρού από τη Λεμεσό, ο οποίος φέρεται να εξέδωσε πλαστό SafePass σε δύο αδέλφια, τα οποία επίσης υποβλήθηκαν σε εξετάσεις και διαπιστώθηκε πως δεν έχουν αντισώματα.

Η υπόθεση του γιατρού από τη Λεμεσό δημοσιοποιήθηκε όταν άλλη γιατρός στη Λεμεσό, κατήγγειλε πως τα δύο αδέλφια της ζήτησαν πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού και όταν αυτή αρνήθηκε, αμέσως διαγράφηκαν από ασθενείς της, επιλέγοντας άλλο γιατρό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!