Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Σκάϊ]: Όταν ο Τζεφ Μπέζος έγινε έξαλλος με την Αlexa
[Σκάϊ]: Όταν ο Τζεφ Μπέζος έγινε έξαλλος με την Αlexa

[Σκάϊ]: Όταν ο Τζεφ Μπέζος έγινε έξαλλος με την Αlexa

Η χρήση των συσκευών Alexa εκτινάχθηκε στα ύψη στη διάρκεια της πανδημίας, καθώς οι καταναλωτές άρχισαν να την χρησιμοποιούν περισσότερο για να συνδεθούν, ακόμη και για να μάθουν ποια ημέρα της εβδομάδας ήταν.

Όταν η Amazon δοκίμασε για πρώτη φορά τη συσκευή – ψηφιακή βοηθό που θα γινόταν γνωστή με την ονομασία «Alexa», κάποιοι εργαζόμενοι ακόμη και ο ίδιος ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Τζεφ Μπέζος, απογοητεύθηκαν από την απόδοσή της, όπως περιγράφει στο νέο βιβλίο του για την Amazon o Μπραντ Στόουν με τίτλο «Amazon Unbound: Jeff Bezos and the Invention of a Global Empire», που δημοσιεύθηκε σήμερα.

Ο Μπέζος δοκίμασε τη συσκευή – γνωστή τότε με την ονομασία «Doppler» – στο σπίτι του στο Σιάτλ. Ομως, έγινε έξαλλος, καθότι δεν μπορούσε να την καταλάβει με αποτέλεσμα να πει στην Alexa να πάει να καταστραφεί», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο βιβλίο. Mηχανικοί, οι οποίοι είχαν ελέγξει την αλληλεπίδραση που υπήρχε με τη συσκευή, άκουσαν το σχόλιο του Μπέζος και θεώρησαν ότι πλέον το όλο σχέδιο κατέρρευσε. Επίσης, εκατοντάδες εργαζόμενοι της Amazon δοκίμασαν τη συσκευή και διαμαρτυρήθηκαν ότι στερείται νοημοσύνης. Ακόμη και ένας μάνατζερ που έπρεπε να καταγράφει κάθε εβδομάδα τα συμπεράσματά του από τον τρόπο λειτουργίας και αλληλεπίδρασης της συσκευής είπε ότι «μετά βίας του έδινε τη σωστή απάντηση». Ακόμη ένας που δοκίμασε τη συσκευή ανέφερε ότι πρόκειται για ένα ανόητο προϊόν, σημειώνοντας ότι η συσκευή είναι καταδικασμένη να αποτύχει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!