Πέμπτη, 5 Αυγούστου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Σκάϊ]: ΟΝΝΕΔ- Nεολαία Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (YEPP) – Ταμίας εξελέγη ο Βασίλης Σακελλάρης
[Σκάϊ]: ΟΝΝΕΔ- Nεολαία Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (YEPP) – Ταμίας εξελέγη ο Βασίλης Σακελλάρης

[Σκάϊ]: ΟΝΝΕΔ- Nεολαία Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (YEPP) – Ταμίας εξελέγη ο Βασίλης Σακελλάρης

Πρόεδρος της νεολαίας του ΕΛΚ επανεξελέγη η Λίντια Περέιρα, η οποία σε πρόσφατη επίσκεψή της στη χώρα μας, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Παύλο Μαρινάκη στα γραφεία της ΟΝΝΕΔ και η οποία υποστηρίζει θερμά τις ελληνικές θέσεις στο εξωτερικό.

Το 13ο Συνέδριο της Νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες κατά το διήμερο 2-3 Ιουλίου με την παρουσία μελών από όλες τις οργανώσεις νέων που αποτελούν μέλη της Νεολαίας του ΕΛΚ.

Για το θέμα του Συνεδρίου: “Reconnecting with You(th); an ambitious Europe fit for the future”, οι εκπρόσωποι της ΟΝΝΕΔ μίλησαν αναλυτικά τόσο για τη δράση της Οργάνωσης, όσο και για της κινήσεις και τους χειρισμούς της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην αντιμετώπιση της πανδημίας και το σχέδιο για την επόμενη μέρα. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η ΟΝΝΕΔ κατέθεσε ψήφισμα με θέμα την επίτευξη μηδενικών εκπομπών άνθρακα μέχρι το 2050, το οποίο και υιοθετήθηκε από τα μέλη του Συμβουλίου.

Κατά τη διάρκεια των εκλογών που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του Συνεδρίου, ο εξελέγη αναπληρωτής Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της ΟΝΝΕΔ Βασίλης Σακελλάρης Ταμίας (treasurer) του YEPP με το συντριπτικό ποσοστό 99,37%. Η θέση αυτή αποτελεί μια από τις τέσσερις ισχυρότερες στο Διοικητικό Συμβούλιο και συνιστά αναβάθμιση της εκπροσώπησης της Οργάνωσης σε διεθνές επίπεδο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!