Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Σκάϊ]: ΟΝΝΕΔ-ΔΑΠ-ΝΔΦΚ: Οι νέοι βγαίνουν μπροστά στη μάχη του εμβολιασμού
[Σκάϊ]: ΟΝΝΕΔ-ΔΑΠ-ΝΔΦΚ: Οι νέοι βγαίνουν μπροστά στη μάχη του εμβολιασμού

[Σκάϊ]: ΟΝΝΕΔ-ΔΑΠ-ΝΔΦΚ: Οι νέοι βγαίνουν μπροστά στη μάχη του εμβολιασμού

Σύμφωνα το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, δύο εβδομάδες πριν από την επανέναρξη της διά ζώσης διδασκαλίας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, το 73% των εγγεγραμμένων φοιτητών έχουν εμβολιαστεί με τουλάχιστον μία δόση ή έχουν νοσήσει, υπερβαίνοντας έτσι τα εθνικά ποσοστά εμβολιασμού.

«Για όλους εμάς στην ΟΝΝΕΔ και τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, ο αγώνας υπέρ του εμβολιασμού είναι ο πιο σημαντικός που έχουμε κληθεί να δώσουμε. Με μεγάλη χαρά, βλέπουμε ότι τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας έχουν αρχίσει πλέον να φαίνονται», δήλωσε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Παύλος Μαρινάκης και τόνισε: «Θα συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά τις δράσεις μας ώστε να πείσουμε όλο και περισσότερους νέους ανθρώπους να εμβολιαστούν για να κερδίσουμε πίσω τις ζωές μας».

Ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε αυτή τη δήλωση με αφορμή τελευταία στοιχεία για την πορεία του εμβολιαστικού προγράμματος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, δύο εβδομάδες πριν από την επανέναρξη της διά ζώσης διδασκαλίας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, το 73% των εγγεγραμμένων φοιτητών έχουν εμβολιαστεί με τουλάχιστον μία δόση ή έχουν νοσήσει, υπερβαίνοντας έτσι τα εθνικά ποσοστά εμβολιασμού.

Επίσης, σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, το ποσοστό των ήδη εμβολιασμένων για την ηλικιακή ομάδα 30-34 ανέρχεται σε 58%, για την ηλικιακή ομάδα 25-29 ανέρχεται σε 57% και για την ηλικιακή ομάδα 18-24 όσοι έχουν ήδη εμβολιαστεί με τουλάχιστον μια δόση ανέρχονται σε 48%.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!