Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Σκάϊ]: Ντοκιμαντέρ: Η Άνοδος της Δυναστείας των Μέρντοχ
[Σκάϊ]: Ντοκιμαντέρ: Η Άνοδος της Δυναστείας των Μέρντοχ

[Σκάϊ]: Ντοκιμαντέρ: Η Άνοδος της Δυναστείας των Μέρντοχ

Το 2ο επεισόδιο, την Κυριακή 16 Μαΐου στις 00.30, σε Α’ Τηλεοπτική Μετάδοση, στον ΣΚΑΪ

«Η Άνοδος της Δυναστείας των Μέρντοχ» είναι μία συναρπαστική σειρά ντοκιμαντέρ τριών επεισοδίων, παραγωγής BBC, που παρουσιάζει την απίστευτη ιστορία του Ρούπερτ Μέρντοχ και της παγκόσμιας μιντιακής αυτοκρατορίας του.

Η επιρροή του Ρούπερτ Μέρντοχ στην πολιτική σκηνή είναι τόσο μεγάλη, που εδώ και τέσσερις δεκαετίες κανένας Βρετανός πολιτικός δεν έχει καταφέρει να γίνει Πρωθυπουργός χωρίς την υποστήριξη του Μέρντοχ και των ΜΜΕ του. Εκτός από την επανάσταση που έφεραν οι επιχειρήσεις του στο πεδίο της δημοσιογραφίας και της τεχνολογίας, είναι ευρέως παραδεκτό πως ο Μέρντοχ έπαιξε καθοριστικό ρόλο ακόμα και σε κορυφαίες πολιτικές εξελίξεις όπως το Brexit και η εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ.

Τι θα δούμε στο 2ο επεισόδιο, την Κυριακή 16 Μαΐου στις 00.30

Στο δεύτερο επεισόδιο, ο Ρούπερτ Μέρντοχ δίνει στον μεγαλύτερο γιο του μια σημαντική θέση στις επιχειρήσεις του, για να διαπιστώσει αν θα σταθεί ικανός να αναλάβει τα ηνία ολόκληρης της αυτοκρατορίας του στο μέλλον. Ενώ επίδοξοι πρωθυπουργοί και πολιτικοί από κάθε χώρο διαγκωνίζονται ακόμη για να κερδίσουν την υποστήριξή του, ένας ανώνυμος πληροφοριοδότης θέτει σε κίνηση μια αλυσιδωτή αντίδραση που απειλεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα. Ένα τεράστιο σκάνδαλο εγκληματικής διαφθοράς αποκαλύπτεται και οδηγεί στην καρδιά της αυτοκρατορίας του Μέρντοχ, ο οποίος αναγκάζεται να κλείσει μια από τις εφημερίδες του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!