Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Σκάϊ]: Νοσοκομείο Παπανικολάου: Απάντηση σε 11 διευθυντές κλινικών – Δεν εκφράζουν την πλειοψηφία
[Σκάϊ]: Νοσοκομείο Παπανικολάου: Απάντηση σε 11 διευθυντές κλινικών – Δεν εκφράζουν την πλειοψηφία

[Σκάϊ]: Νοσοκομείο Παπανικολάου: Απάντηση σε 11 διευθυντές κλινικών – Δεν εκφράζουν την πλειοψηφία

Έντεκα διευθυντές κλινικών του νοσοκομείου, πρότειναν να ανακοινωθεί άμεσα ότι το Παπανικολάου δεν μπορεί να νοσηλεύσει νέα περιστατικά Covid.

Δεν τίθεται θέμα ανταπόκρισης του Γ.Ν.Θ. «Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» στη διαδικασία εφημέρευσης του, τόσο όσον αφορά την αυριανή (Τρίτη) εφημερία όσο και τις επόμενες, καθόσον η προσπάθεια αύξησης των διαθεσίμων κλινών covid απλών και ΜΕΘ είναι συνεχής επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του νοσοκομείου απαντώντας σε 11 διευθυντές κλινικών της, που πρότειναν να ανακοινωθεί άμεσα ότι το Παπανικολάου δεν μπορεί να νοσηλεύσει νέα περιστατικά Covid.

Σύμφωνα με τη διοίκηση του Γ.Ν.Θ. «Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ», η ανακοίνωση τους δεν εκφράζει την συντριπτική πλειοψηφία των ιατρών του νοσοκομείου, που αυτή την ώρα δίνουν ενωμένοι την μάχη.

«Η προσπάθεια αύξησης των διαθεσίμων κλινών Covid απλών και ΜΕΘ είναι συνεχής, με γνώμονα πάντα την ασφαλή λειτουργία και την εξυπηρέτηση του κοινωνικού συνόλου» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση

«Σε απάντηση της ανακοίνωσης που δημοσιεύθηκε σήμερα από ιατρούς του Νοσοκομείου Γ.Ν.Θ. «Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ», η Διοίκηση αναφέρει τα εξής:

»Οι αναφερόμενοι έντεκα Διευθυντές αποτελούν ένα μικρό μέρος του συνόλου των ειδικών ιατρών που υπηρετούν στο Νοσοκομείο, οι οποίοι αριθμούν σε 276 ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, δεν είναι όλοι Συντονιστές Διευθυντές Κλινικών/Τμημάτων και σίγουρα η ανακοίνωση τους δεν εκφράζει την συντριπτική πλειοψηφία των ιατρών του νοσοκομείου, που αυτή την ώρα δίνουν ενωμένοι την μάχη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!