Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Σκάϊ]: Tο Netflix δημιούργησε μια σειρά για να σου μαθει να κοιμάσαι σωστά
[Σκάϊ]: Tο Netflix δημιούργησε μια σειρά για να σου μαθει να κοιμάσαι σωστά

[Σκάϊ]: Tο Netflix δημιούργησε μια σειρά για να σου μαθει να κοιμάσαι σωστά

Έχοντας αυτά στο μυαλό, το Netflix δημιούργησε έναν “οδηγό” προς την καλύτερη ποιότητα ύπνου. Ο ύπνος είναι μία παγκόσμια εμπειρία, όπως ακριβώς και το περιεχόμενο της πλατφόρμας. Έτσι, πλέον οι άνθρωποι σε όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκονται, μπορούν να στραφούν εκεί για συμβουλές.

Μετά το Headspace Guide to Meditation, σειρά είχε το Headspace Guide to Sleep. H πλατφόρμα του Netflix, με τη βοήθεια ειδικών, δημιούργησε αυτές τις σειρές μερικών επεισοδίων προκειμένου να βελτιώσει τις ζωές των ανθρώπων. Αν λοιπόν, ο διαλογισμός ήταν το πρώτο βήμα, τότε ο ύπνος είναι σίγουρα πλέον το βασικότερο.

Εκτός από τις συσκευές, χρειάζεται να “απενεργοποιείς” και το μυαλό σου πριν τον ύπνο
Παίρνουμε ως δεδομένο πλέον πως γνωρίζεις ότι η χρήση συσκευών στο κρεβάτι και λίγο πριν τον ύπνο είναι το χειρότερο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου και την ξεκούραση σου. Ωστόσο, ακόμη κι αν καταφέρνεις να το τηρήσεις εντελώς, δε σημαίνει ότι ο ύπνος σου γίνεται άμεσα καλύτερος. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που έχουν την δύναμη να τον επηρεάσουν και σίγουρα δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις κάθε έναν από αυτούς ξεχωριστά.

Έχοντας αυτά στο μυαλό, το Netflix δημιούργησε έναν “οδηγό” προς την καλύτερη ποιότητα ύπνου. Ο ύπνος είναι μία παγκόσμια εμπειρία, όπως ακριβώς και το περιεχόμενο της πλατφόρμας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!