Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Σκάϊ]: Νέο μισθολόγιο από 1η Ιουνίου στην ΑΑΔΕ
[Σκάϊ]: Νέο μισθολόγιο από 1η Ιουνίου στην ΑΑΔΕ

[Σκάϊ]: Νέο μισθολόγιο από 1η Ιουνίου στην ΑΑΔΕ

Η ειδική αμοιβή θέσης εργασίας κυμαίνεται από 100 ευρώ για τον 12ο Β.Θ.Ε. έως 2.200 ευρώ για τον 1ο Β.Θ.Ε.

Νέο μισθολόγιο για τους υπαλλήλους της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων ( ΑΑΔΕ) από την 1 Ιουνίου 2021, προβλέπει νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών το οποίο κατατέθηκε στη Βουλή. Με τις διατάξεις του νομοσχεδίου, οι μηνιαίες αποδοχές των υπαλλήλων θα καθορίζονται, όχι μόνο με βάση την προυπηρεσία και την οικογενειακή κατάσταση ή το επίπεδο εκπαίδευσης, αλλά με βάση και την θέση εργασίας και τα καθήκοντα της κάθε θέσης. Θεσπίζεται ειδική αμοιβή θέσης εργασίας, που κυμαίνεται από 100 ευρώ έως 2.200 ευρώ, ενώ παράλληλα παρέχεται η δυνατότητα προσαύξησης του επιδόματος απομακρυσμένων παραμεθόριων περιοχών έως 500 ευρώ το μήνα. Εξάλλου, το νέο μισθολόγιο θεσπίζει την παροχη βραβείου επίτευξης στόχων.

Μεταξύ άλλων στο νομοσχέδιο προβλέπονται τα ακόλουθα:

– Στο νέο μισθολόγιο υπάγονται οι μόνιμοι και δόκιμοι πολιτικοί δημόσιοι υπάλληλοι, οι υπάλληλοι με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου και ορισμένου χρόνου, οι οποίοι υπηρετούν στην ΑΑΔΕ, καθώς και οι μετακλητοί υπάλληλοι και οι σύμβουλοι και οι συνεργάτες του διοικητή της.

– Δεν υπάγονται ο διοικητής της Α.Α.Δ.Ε., ο πρόεδρος, τα μέλη και ο εμπειρογνώμονας του συμβουλίου διοίκησης της Α.Α.Δ.Ε..

– Οι μηνιαίες τακτικές αποδοχές των υπαλλήλων αποτελούνται από τον βασικό μισθό, τα επιδόματα και τις παροχές, την ειδική αμοιβή καθώς και την προσωπική διαφορά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!