Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Σκάϊ]: Νέα Σμύρνη: Ανησυχία από την έκρηξη κρουσμάτων – Έκκληση του δήμου για τήρηση των μέτρων
[Σκάϊ]: Νέα Σμύρνη: Ανησυχία από την έκρηξη κρουσμάτων – Έκκληση του δήμου για τήρηση των μέτρων

[Σκάϊ]: Νέα Σμύρνη: Ανησυχία από την έκρηξη κρουσμάτων – Έκκληση του δήμου για τήρηση των μέτρων

Εφιστούμε την προσοχή στους πολίτες μας: να μην συνωστίζονται στο Άλσος, τα πάρκα και τις πλατείες, να κρατούν αποστάσεις δύο μέτρων ο ένας από τον άλλον και να φορούν μάσκα», αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση του Δήμου.

Έκρηξη των κρουσμάτων κορωνοϊού καταγράφεται στη Νέα Σμύρνη, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, ο οποίος εφιστά την προσοχή των πολιτών για τήρηση των μέτρων.

«Ραγδαία είναι η αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού στην πόλη μας τις τελευταίες ημέρες. Την προηγούμενη Δευτέρα και σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία, τα κρούσματα στην πόλη μας ανέρχονταν σε 138, από τα οποία τα 39 νοσηλεύονταν σε νοσοκομείο και τα 99 κατ’ οίκον. Σήμερα, η ενημέρωση από την Πολιτική Προστασία αναφέρει 176 κρούσματα από τα οποία τα 45 νοσηλεύονται σε νοσοκομείο και τα 131 κατ’ οίκον. Εφιστούμε την προσοχή στους πολίτες μας: να μην συνωστίζονται στο Άλσος, τα πάρκα και τις πλατείες, να κρατούν αποστάσεις δύο μέτρων ο ένας από τον άλλον και να φορούν μάσκα», αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση του Δήμου.

Πηγή: skai.gr

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!