Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Σκάϊ]: Μπορούν οι σχέσεις Ουίλαμ- Χάρι να γίνουν όπως ήταν; Βρετανική έρευνα απαντά
[Σκάϊ]: Μπορούν οι σχέσεις Ουίλαμ- Χάρι να γίνουν όπως ήταν; Βρετανική έρευνα απαντά

[Σκάϊ]: Μπορούν οι σχέσεις Ουίλαμ- Χάρι να γίνουν όπως ήταν; Βρετανική έρευνα απαντά

Η εφημερίδα ‘Mirror’ επέλεξε να κάνει μια μικρή έρευνα, ανάμεσα στους αναγνώστες της, για να δει τον παλμό της κοινωνίας όσον αφορά την πιθανότητα οι δύο να καταφέρουν να φτιάξουν τις σχέσεις τους, μετά και το πιο πάνω γεγονός.

<?xml encoding=”utf-8″ ???>

Ήταν λογικό, μετά και τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της πριγκίπισσας Νταϊάνα, καθώς τα δύο αδέλφια Ουίλαμ και Χάρι είχαν προγραμματίσει από το 2017, μετά και την τεταμένη ατμόσφαιρα που υπήρχε μεταξύ τους, όλα τα φώτα να πέσουν πάνω τους.

Αυτή ήταν και η πρώτη φορά που εθεάθησαν δημόσια μετά την σύντομη κουβέντα τους στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου, τον περασμένο Απρίλιο. Ενώ βασιλικές πηγές συνεχίζουν να αναφέρουν ότι οι σχέσεις τους έχουν «πληγεί στον υπέρτατο βαθμό».

Έτσι, η εφημερίδα ‘Mirror’ επέλεξε να κάνει μια μικρή έρευνα, ανάμεσα στους αναγνώστες της, για να δει τον παλμό της κοινωνίας όσον αφορά την πιθανότητα οι δύο να καταφέρουν να φτιάξουν τις σχέσεις τους, μετά και το πιο πάνω γεγονός.

Με την πλειονότητα να δείχνει θετική σε μια τέτοια εξέλιξη (αριθμός συμμετεχόντων ήταν 10,293), όμως ταυτόχρονα το 43% πιστεύει ότι οι σχέσεις τους δεν θα είναι ποτέ ξανά οι ίδιες. Με 23% να πιστεύει ότι τα αδέλφια μπορούν να τις φτιάξουν, ενώ το 29% πιστεύει ότι δεν μπορούν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!