Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Σκάϊ]: ΜΜΕ Ισραήλ: Υποψίες για μισθοφόρους του Ιράν για εκτελεστή στην Κύπρο
[Σκάϊ]: ΜΜΕ Ισραήλ: Υποψίες για μισθοφόρους του Ιράν για εκτελεστή στην Κύπρο

[Σκάϊ]: ΜΜΕ Ισραήλ: Υποψίες για μισθοφόρους του Ιράν για εκτελεστή στην Κύπρο

Τι αναφέρει δημοσίευμα ιστοσελίδας στο Ισραήλ για την περίεργη αυτή υπόθεση.

Ανησυχία φαίνεται να έχει προκαλέσει στο Ισραήλ η είδηση ότι στην Κύπρο συνελήφθη 38χρονος Αζέρος που πιθανότατα να πρόκειται για πληρωμένο δολοφόνο όπου φέρεται ως στόχος του να ήταν Ισραηλινός επιχειρηματίας και άλλα πρόσωπα με την ίδια καταγωγή.

Αυτό προκύπτει σύμφωνα με την Καθημερινή Κύπρου και από το δημοσίευμα της Ισραηλινής maariv.co.il. Συγκεκριμένα, αναφέρουν ότι από την ανάκριση του 38χρονου εγέρθηκε η υποψία ότι ανήκε σε ομάδα μισθοφόρων που στρατολογήθηκαν από το Ιράν με σκοπό την απαγωγή ή και τη δολοφονία Ισραηλινών στην Κύπρο.

Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται αναφορά στον τρόπο σύλληψης του 38χρονου και στις έρευνες των Αρχών, με πληροφορίες από Κυπριακά ΜΜΕ, όπως σημειώνουν.

Πολύ σοβαρή υπόθεση – Άπτεται της δημόσιας ασφάλειας

Ο 38χρονος τέθηκε υπό οκταήμερη κράτηση μετά από μια πολύωρη δικαστική διαδικασία, η οποία αρχικά διακόπηκε γιατί ο συλληφθείς είχε ζητήσει δικηγόρο, ωστόσο στη συνέχεια ακύρωσε το αίτημά του και η διαδικασία ολοκληρώθηκε κανονικά μετά από σχεδόν 2 ώρες. Η υπόθεση επειδή θεωρείται ως πολύ σοβαρή και άπτεται της δημόσιας ασφάλειας, η διαδικασία στο Επαρχιακό Δικαστήριο έγινε κεκλεισμένων των θυρών.

Πιστεύεται ότι ο 38χρονος είχε συνεργούς και θα γίνει προσπάθεια εντοπισμού τους (σ.σ. κάτι που θεωρείται δύσκολο) και μέσω των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων των οποίων οι Αρχές ζήτησαν την άρση τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!