Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Σκάϊ]: Μητέρα Προτάσεβιτς: «Ζητώ με τα δάκρυα μιας μάνας, σας παρακαλώ, σώστε τον!»
[Σκάϊ]: Μητέρα Προτάσεβιτς: «Ζητώ με τα δάκρυα μιας μάνας, σας παρακαλώ, σώστε τον!»

[Σκάϊ]: Μητέρα Προτάσεβιτς: «Ζητώ με τα δάκρυα μιας μάνας, σας παρακαλώ, σώστε τον!»

«Ξέρω πώς φαίνεται το παιδί μου, ξέρω τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Και αυτό που τον ανάγκασαν να πει, ότι δεν του έχουν ασκήσει βία, αυτό είναι απόλυτο ψέμα», είπε.

Kραυγή αγωνίας από την μητέρα του δημοσιογράφου Ρομάν Προτάσεβιτς που συνελήφθη από αρχές της Λευκορωσίας, λίγες μέρες νωρίτερα στο Μινσκ.

«Ζητώ απ’ όλο τον κόσμο, ζητώ με τα δάκρυα μιας μάνας, με την καρδιά μιας μάνας, ακούστε με σας παρακαλώ, σώστε τον!», είπε συγκινησιακά φορτισμένη η Ναταλία Προτάσεβιτς, όπως μεταδίδει το ABC.

«Παρακαλώ, σώστε τον γιο μου. Θα τον σκοτώσουν. Θα τον σκοτώσουν», δηλώνει η μητέρα του δημοσιογράφου εκφράζοντας την ταραχή της αφότου είδε το παιδί της να ομολογεί ότι βρίσκεται πίσω από την οργάνωση μαζικών κινητοποιήσεων διαμαρτυρίας στο Μινσκ, πέρσι.

Παράλληλα, υποστηρίζει ότι στο βίντεο, όπου φαίνεται το πρόσωπό του να είναι καλυμμένο με πούδρα για να κρύψει μώλωπες από ξυλοδαρμό, η μύτη του γιού της είναι σπασμένη ενώ μπορεί να του λείπουν ακόμα και δόντια.

Επιπρόσθετα εκφράζει τους φόβους της για το ενδεχόμενο ο Προτάσεβιτς να στραγγαλιστεί.

«Ξέρω πώς φαίνεται το παιδί μου, ξέρω τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Και αυτό που τον ανάγκασαν να πει, ότι δεν του έχουν ασκήσει βία, αυτό είναι απόλυτο ψέμα», είπε. «Ότι είπε, ήταν ύστερα υπό ασφυκτική πίεση».

«Τον κατηγορούν για τρομοκρατία, ποια τρομοκρατία;», διερωτάται.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!