Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Σκάϊ]: Η Μισέλ Ομπάμα μιλά για το γάμο της: Υπήρχαν στιγμές που ήθελα να σπρώξω τον Μπαράκ από το παράθυρο
[Σκάϊ]: Η Μισέλ Ομπάμα μιλά για το γάμο της: Υπήρχαν στιγμές που ήθελα να σπρώξω τον Μπαράκ από το παράθυρο

[Σκάϊ]: Η Μισέλ Ομπάμα μιλά για το γάμο της: Υπήρχαν στιγμές που ήθελα να σπρώξω τον Μπαράκ από το παράθυρο

Οι σχέσεις είναι δύσκολες ιδιαίτερα στην περίοδο που ζούμε, αν όμως βρείς την χρυσή τομή τότε θα βιώσεις την απόλυτη ευτυχία. Ένα παράδειγμα επιτυχημένου γάμου και σχέσης είναι του Barack και της Michelle Obama.

Όποιος έχει πει ότι οι σχέσεις είναι εύκολες τότε μάλλον κάτι δεν πάει καλά με αυτόν. Οι σχέσεις είναι δύσκολες χρειάζονται επικοινωνία και να δουλεύεις συνεχώς για αυτές. Έχουμε δει πολλούς γάμους και μεγάλους έρωτες να διαλύονται, από τους πιο κοντινούς μας ανθρώπους στους celebs που βιώνουν όλη αυτή την κατάσταση μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας και μοιράζονται κάθε τους στιγμή με εκατομμύρια ανθρώπους.

Όπως είπαμε και πριν οι σχέσεις είναι δύσκολες ιδιαίτερα στην περίοδο που ζούμε, αν όμως βρείς την χρυσή τομή τότε θα βιώσεις την απόλυτη ευτυχία. Ένα παράδειγμα επιτυχημένου γάμου και σχέσης είναι του Barack και της Michelle Obama.

Τόσα χρόνια μετά συνεχίζουν να είναι ερωτευμένη και αγαπημένη αφού η σχέση τους έχει χτιστεί πάνω σε πολύ γερά θεμέλια. Ποια θα ήταν λοιπόν η πιο ιδανική να μιλήσει για σχέσεις εκτός από την Michelle;

Η πρώην Πρώτη Κυρία μίλησε για τον γάμο της και για τις σχέσεις στον The Michelle Obama Podcast, με καλεσμένο τον Conan O’Brien . Αναφέρθηκε στο γεγονός ότι εκείνη ήθελε πάντοτε τον γάμο ενώ ο σύζυγός της όχι λόγω του διαζυγίου των γονιών του και τον κακό γάμο των παππούδων του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!