Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Σκάϊ]: Το μήνυμα Μπάιντεν στον υπόλοιπο κόσμο: Θα αποκαταστήσουμε τις συμμαχίες μας
[Σκάϊ]: Το μήνυμα Μπάιντεν στον υπόλοιπο κόσμο: Θα αποκαταστήσουμε τις συμμαχίες μας

[Σκάϊ]: Το μήνυμα Μπάιντεν στον υπόλοιπο κόσμο: Θα αποκαταστήσουμε τις συμμαχίες μας

Ο Αμερικανός πρόεδρος, υποσχέθηκε να μην ηγηθεί με οδηγό την ισχύ, αλλά το παράδειγμα και διαβεβαίωσε ότι οι ΗΠΑ θα είναι ένας δυνατός και αξιόπιστος εταίρος για την ειρήνη, την πρόοδο και την ασφάλεια.

Μήνυμα ενότητας στο εσωτερικό και τερματισμού των πολιτικών απομόνωσης του προκατόχου του στο εξωτερικό, έστειλε ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν στην ομιλία του κατά την τελετή ορκωμοσίας.

«Το μήνυμά μου εκτός συνόρων είναι το εξής: Η Αμερική δοκιμάστηκε και βγήκε πιο δυνατή. Θα αποκαταστήσουμε τις συμμαχίες μας και θα συνεργαστούμε ξανά με τον κόσμο», δήλωσε ο Τζο Μπάιντεν.

Πρόσθεσε πως δεν θα ηγηθεί με οδηγό την ισχύ αλλά το παράδειγμα και διαβεβαίωσε ότι οι ΗΠΑ θα είναι ένας δυνατός και αξιόπιστος εταίρος για την ειρήνη, την πρόοδο και την ασφάλεια.

Δείτε εδώ καρέ – καρέ όλες τις εξελίξεις κατά την τελετή ορκωμοσίας.

Απευθυνόμενος στους Αμερικανούς πολίτες, ο Τζο Μπάιντεν τόνισε ότι σήμερα νίκησε η Δημοκρατία και υποσχέθηκε να ενώσει όλη τη χώρα και να εκπροσωπήσει όλους τους πολίτες της ακόμη και εκείνους που δεν είναι υποστηρικτές του.

«Η δημοκρατία είναι πολύτιμη, η δημοκρατία είναι εύθραυστη, και σήμερα οι φίλοι μου, η δημοκρατία νίκησε», είπε, χειροκροτούμενος από τους λίγους που παρευρέθηκαν στην τελετή ορκωμοσίας.

«Σήμερα γιορτάζουμε τον θρίαμβο όχι ενός υποψηφίου, αλλά μιας ιδέας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!