Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Σκάϊ]: Μιχαηλίδου: Ποια «όπλα» διαθέτει το υπουργείο για την αποφυγή κορωνοϊού σε δομές
[Σκάϊ]: Μιχαηλίδου: Ποια «όπλα» διαθέτει το υπουργείο για την αποφυγή κορωνοϊού σε δομές

[Σκάϊ]: Μιχαηλίδου: Ποια «όπλα» διαθέτει το υπουργείο για την αποφυγή κορωνοϊού σε δομές

Η κ. Μιχαηλίδου, μεταξύ άλλων, υπογράμμισε ότι διενεργούνται μοριακά τεστ για τον ιό σε όλους τους εργαζόμενους όλων των δομών της χώρας και θα έχουν ολοκληρωθεί σε λίγες ημέρες.

Μία ακόμα δομή φιλοξενίας ηλικιωμένων επισκέφτηκε σήμερα η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου, στο πλαίσιο τακτικών επισκέψεων που πραγματοποιεί, μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού.

Στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Maison de Repos στο Νέο Ψυχικό, η υφυπουργός Εργασίας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με φιλοξενούμενους, ενώ στους εργαζόμενους και τους υπευθύνους της δομής τόνισε την αναγκαιότητα τήρησης των μέτρων προφύλαξης και ειδικά τη χρήση μάσκας ακόμη και εκτός εργασίας. Επίσης, η κ. Μιχαηλίδου υπογράμμισε ότι διενεργούνται μοριακά τεστ για τον ιό σε όλους τους εργαζόμενους όλων των δομών της χώρας και θα έχουν ολοκληρωθεί σε λίγες ημέρες.

«Το υπουργείο Εργασίας, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και την ΕΑΔ, έχει συντάξει αναλυτικό οδηγό ασφαλούς συμπεριφοράς για το προσωπικό, τον οποίο θα αποστείλει τις επόμενες ημέρες σε όλες τις δομές. Αναγνωρίζουμε το βάρος που επωμίζονται οι εργαζόμενοι σε όλες τις μονάδες. Είναι, όμως, σημαντικό αυτήν την περίοδο η προσοχή όλων να είναι αυξημένη. Με την τήρηση των μέτρων, που υποδεικνύουν οι ειδικοί, οι εργαζόμενοι προστατεύουν τους ευάλωτους συνανθρώπους μας, τη δημόσια υγεία και τελικά τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!