Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Σκάϊ]: Μέχρι τέλος Οκτωβρίου οι εγγραφές για καλλιτεχνικά τμήματα του Πνευματικού Κέντρου σε Μοσχάτο-Ταύρο
[Σκάϊ]: Μέχρι τέλος Οκτωβρίου οι εγγραφές για καλλιτεχνικά τμήματα του Πνευματικού Κέντρου σε Μοσχάτο-Ταύρο

[Σκάϊ]: Μέχρι τέλος Οκτωβρίου οι εγγραφές για καλλιτεχνικά τμήματα του Πνευματικού Κέντρου σε Μοσχάτο-Ταύρο

Τα τμήματα και οι προϋποθέσεις εγγραφής.

Ξεκίνησαν στις 30 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσουν μέχρι τέλος Οκτωβρίου 2020 οι εγγραφές για τα καλλιτεχνικά τμήματα του Πνευματικού Κέντρου στο Μοσχάτο και τον Ταύρο.

Τη σημερινή εποχή που η κοινωνία δοκιμάζεται από την υγειονομική κρίση, ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου, επενδύει στον τομέα του Πολιτισμού, διατηρώντας την πεποίθηση ότι αποτελεί το σημαντικότερο πεδίο ενίσχυσης της ανθρώπινης συνείδησης και της κοινωνικής συνοχής. Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Μοσχάτου Ταύρου με τον πολύχρονο σχεδιασμό και την εποπτεία λειτουργίας των καλλιτεχνικών του τμημάτων, σκοπεύει στην εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου προγράμματος πολιτιστικής ανάπτυξης του Δήμου.

Μετά την καταστροφική πυρκαγιά στα πρώην δημοτικά σφαγεία του Ταύρου, που είχε ως αποτέλεσμα την ολική καταστροφή των αιθουσών που λειτουργούσαν η γραμματεία και οι δομές του Πνευματικού Κέντρου, προχωρήσαμε άμεσα στην αναδιάρθρωση των εργαστηρίων και στην μετεγκατάστασή σε δημοτικούς χώρους, υπό το πρίσμα της συνεχούς προσφοράς όσο το δυνατόν καλύτερων υπηρεσιών στον πολιτισμό, στα παιδιά αλλά και στους ενήλικες κατοίκους της πόλης.

Έτσι λοιπόν, τα καλλιτεχνικά εργαστήρια του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου συνεχίζουν και φέτος τη λειτουργία τους, προσφέροντας σε χιλιάδες πολίτες τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν προγράμματα καλλιτεχνικής και δημιουργικής απασχόλησης.

Λόγω των νέων συνθηκών που επικρατούν στην καθημερινότητα όλων, εξαιτίας του Covid- 19, έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα, ώστε η διεξαγωγή των μαθημάτων να πραγματοποιηθεί με τον ασφαλέστερο για όλους τρόπο, ακολουθώντας τις επίσημες οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, όπως τμήματα με περιορισμένο αριθμό μελών, διαρκής καθαρισμός των χώρων, υποχρεωτική χρήση απολυμαντικών και μασκών κ.λπ.

Παράλληλα, εξετάζεται και η δυνατότητα -σε περίπτωση που κριθεί απαραίτητο- τα μαθήματα να συνεχιστούν εξ αποστάσεως μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!