Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Σκάϊ]: Λοβέρδος: Εάν προτιμηθώ εγώ το βράδυ των εκλογών, θα απευθύνω χαιρετισμό ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
[Σκάϊ]: Λοβέρδος: Εάν προτιμηθώ εγώ το βράδυ των εκλογών, θα απευθύνω χαιρετισμό ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

[Σκάϊ]: Λοβέρδος: Εάν προτιμηθώ εγώ το βράδυ των εκλογών, θα απευθύνω χαιρετισμό ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

«Δεν ζητώ ένα κόμμα της ιδιοκτησίας μου. Ζητώ ένα κόμμα για μας. Δεν με ενδιαφέρει το “εγώ”. Έχω κάνει πορεία στην πολιτική. Με ενδιαφέρει το “εμείς”. Αυτή η παράταξη άλλαξε την Ελλάδα. Τη μεγάλωσε», ανέφερε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ.

Σε συγκέντρωση υποστηρικτών του στη Δράμα μίλησε ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος, μεταξύ άλλων, εξέφρασε την πίστη του ότι το Κίνημα Αλλαγής θα γίνει πολύ μεγάλο κόμμα στις επόμενες εκλογές.

«Δεν ζητώ ένα κόμμα της ιδιοκτησίας μου. Ζητώ ένα κόμμα για μας. Δεν με ενδιαφέρει το “εγώ”. Έχω κάνει πορεία στην πολιτική. Με ενδιαφέρει το “εμείς”. Αυτή η παράταξη άλλαξε την Ελλάδα. Τη μεγάλωσε», ανέφερε ο κ. Λοβέρδος.

Μάλιστα, έθεσε ζήτημα ταυτότητας του χώρου. «Να το ξεκαθαρίσουμε από την αρχή. Εγώ σας λέω ένα και σας το προτείνω. Εάν είμαι η δική σας επιλογή θα υπάρχει ΠΑΣΟΚ. Πάμε στο ΠΑΣΟΚ», σημείωσε και διαφώνησε με θέσεις άλλων υποψηφίων που υποστηρίζουν ότι όλα αυτά τα ζητήματα θα συζητηθούν στο συνέδριο. «Όχι θα τα πούμε στο συνέδριο, όχι θα τα πούμε όταν δούμε ότι μπορούμε. Και νομικά και οικονομικά και πολιτικά μπορούμε. Το δηλώνω ξεκάθαρα, εάν προτιμηθώ εγώ το βράδυ των εκλογών θα απευθύνω χαιρετισμό ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Καθαρά», τόνισε ο κ. Λοβέρδος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!