Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Σκάϊ]: Lockdown: Επιχείρηση «Κόκκινη Αττική» -Το νέο σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ με στοχευμένες «αποστειρώσεις»
[Σκάϊ]: Lockdown: Επιχείρηση «Κόκκινη Αττική» -Το νέο σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ με στοχευμένες «αποστειρώσεις»

[Σκάϊ]: Lockdown: Επιχείρηση «Κόκκινη Αττική» -Το νέο σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ με στοχευμένες «αποστειρώσεις»

Χαρτογράφηση των κόκκινων περιοχών της Αττικής από ΕΛ.ΑΣ. λόγω του αυστηρότερου lockdown που ισχύει από αύριο μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου.

Ρεπορτάζ Άννα Μαρούλη

«Σαφάρι» στοχευμένων ελέγχων , βαριά πρόστιμα και «σφραγίσματα» στις περιοχές της Αττικής που… βράζουν περιλαμβάνει ο νέος σχεδιασμός της αστυνομίας όπως τονίζουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ. στο Skaigr λόγω του αυστηρότερου lockdown που ισχύει από αύριο 11 μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου στην περιοχή της Αττικής.

Στα «κόκκινα» η Αττική

Θα ελέγχονται αυστηρότερα οι αιτίες μετακινήσεις ενώ θα γίνονται εντατικοί έλεγχοι για αυστηρή τήρηση της απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 21:00-05:00, και απομάκρυνση πολιτών από πλατείες και δημόσιους χώρους.

• Για σπίτια – «κρυφά κορωνοπαρτι»: Σε περίπτωση που υπάρχει καταγγελία ή πληροφορία θα διερευνάται και εφόσον απαιτηθεί θα μεταβεί στο σημείο η αστυνομία ακόμα και με την παρουσία δικαστικού λειτουργού (εισαγγελέα ή δικαστή).

«Διακοπές» κυκλοφορίας

• Θα υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στους δρόμους, όπως επισημαίνουν οι ίδιες πηγές στο Skaigr.

• Έχει αναπτυχθεί ειδικό επιχειρησιακό σχέδιο από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής για τον έλεγχο της κυκλοφορίας το οποίο αναπροσαρμόζεται. Δεν αποκλείεται ακόμη και διακοπή κυκλοφορίας σε κάποιους κεντρικούς δρόμους και έλεγχος όλων των διερχόμενων οχημάτων για το αν κινούνται νόμιμα ή όχι, ιδιαίτερα από τις 21.00 το βράδυ και μετά.

• Οι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ επικεντρώνονται σε διόδια, εισόδους και εξόδους των πόλεων, σε κομβικά σημεία του οδικού δικτύου, στους σταθμούς υπεραστικών λεωφορείων (ΚΤΕΛ) και σε χώρους που μπορεί να υπάρχει συγχρωτισμός όπως πλατείες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!