Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Σκάϊ]: H λίστα των one-hit wonder καλλιτεχνών με τις περισσότερες αναπαραγωγές στο Spotify
[Σκάϊ]: H λίστα των one-hit wonder καλλιτεχνών με τις περισσότερες αναπαραγωγές στο Spotify

[Σκάϊ]: H λίστα των one-hit wonder καλλιτεχνών με τις περισσότερες αναπαραγωγές στο Spotify

Θα μπορούσατε πιθανώς να χωρίσετε τη λίστα σε τρεις κατηγορίες: Τραγούδια των οποίων αναγνωρίζετε τον τίτλο και τον καλλιτέχνη. Τραγούδια των οποίων τον τίτλο αναγνωρίζετε, αλλά ορκίζεστε ότι δεν έχετε ακούσει ποτέ τον καλλιτέχνη και τραγούδια που δεν αναγνωρίζετε καν τον τίτλο ή καλλιτέχνη (αλλά σίγουρα θα τα αναγνωρίσετε αν τα ακούσετε).

Tο 2011, ο Βέλγο-Αυστραλός τραγουδιστής Gotye, μαζί με την Kimbra, συστήθηκε στο μουσικό κοινό μέσω της κορυφαίας του επιτυχίας , το τραγούδι «Somebody that I used to know». Αν και έχει κυκλοφορήσει πολλά άλλα κομμάτια από τότε, δεν έχει κατάφερε να πλησιάσει (σε αριθμούς τουλάχιστον) τηn αξέχαστης αυτή μπαλάντα. Αυτό έχει εμπνεύσει πολλά άτομα να κάνουν το ίδιο ακριβώς αστείο για τον Gotye : Ότι τώρα είναι κάποιος που γνωρίζαμε.

Έτσι ο Gotye συγκαταλέγεται ανάμεσα στους καλλιτέχνες με «one-hit wonder» επιτυχίες, δηλαδή αυτούς που ένα τους τραγούδι έχει πολύ μεγάλη απήχηση, αλλά η συνέχεια δεν είναι ανάλογη . Στο Ηνωμένο Βασίλειο η υπηρεσία broadbandchoices.co.uk συνέταξε μια λίστα με τα 50 πιο δημοφιλή τραγούδια «one-hit wonder» που βασίζονται στις ομώνυμες δημοφιλείς λίστες αναπαραγωγής Spotify. Μετά την κατάταξη των επιτυχιών κατά αριθμό αναπαραγωγών στο Spotify, το «Somebody that I used to know » κέρδισε την άτυπη πρωτιά με 810 εκατομμύρια αναπαραγωγές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!