Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Σκάϊ]: Λάρισα: Ο Μητσοτάκης άκουγε τοπική ραδιοφωνική εκπομπή και βγήκε on air! Απολαυστικοί διάλογοι (aud)
[Σκάϊ]: Λάρισα: Ο Μητσοτάκης άκουγε τοπική ραδιοφωνική εκπομπή και βγήκε on air! Απολαυστικοί διάλογοι (aud)

[Σκάϊ]: Λάρισα: Ο Μητσοτάκης άκουγε τοπική ραδιοφωνική εκπομπή και βγήκε on air! Απολαυστικοί διάλογοι (aud)

«Σιγά μην μας ακούει ο Μητσοτάκης», δήλωναν. Τότε άμεσα ο σταθμός δέχτηκε μια κλήση από το Πρωθυπουργικό γραφείο με τον συνεργάτη του Πρωθυπουργού να λέει στο ακουστικό πως ο κ. Μητσοτάκης άκουσε το κάλεσμά τους και θα… ήθελε να παρέμβει τηλεφωνικά για να τους πει μια καλημέρα

Καθ’ οδόν για τα Φάρσαλα από το Δαμάσι όπου βρίσκεται σήμερα Δευτέρα για τα εγκαίνια του νέου δημοτικού σχολείου και για συναντήσεις με τοπικούς φορείς ο Κυριάκος Μητσοτάκης άκουγε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό της περιοχής (ΤRT 95,1 ) με το περιεχόμενο της εκπομπής να είναι άκρως χιουμοριστικό.

Ενόψει, λοιπόν και της επίσκεψης οι δημοσιογράφοι Βαγγέλης Βουλάγκας και Νίκος Χαϊδας εστίαζαν σε αυτήν με τον Πρωθυπουργό, ωστόσο, να… τους ακούει από το αυτοκίνητό του.
«Σιγά μην μας ακούει ο Μητσοτάκης», δήλωναν. Τότε άμεσα ο σταθμός δέχτηκε μια κλήση από το Πρωθυπουργικό γραφείο με τον συνεργάτη του Πρωθυπουργού να λέει στο ακουστικό πως ο κ. Μητσοτάκης άκουσε το κάλεσμά τους και θα… ήθελε να παρέμβει τηλεφωνικά για να τους πει μια καλημέρα.

John Pappas · Ο Μητσοτάκης άκουγε τοπική χιουμοριστική εκπομπή που έλεγαν γι’ αυτόν και βγήκε on air

Οι απολαυστικοί διάλογοι
Δημοσιογράφος: Να τος, να τος ο Πρωθυπουργός! Έχουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην τηλεφωνική γραμμή;

Δημοσιογράφος: Αυτά δεν γίνονται φίλε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!