Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Σκάϊ]: Κορωνοϊός-Ρωσία: Αρνητικό ρεκόρ ημερήσιων κρουσμάτων κατέγραψε η Μόσχα
[Σκάϊ]: Κορωνοϊός-Ρωσία: Αρνητικό ρεκόρ ημερήσιων κρουσμάτων κατέγραψε η Μόσχα

[Σκάϊ]: Κορωνοϊός-Ρωσία: Αρνητικό ρεκόρ ημερήσιων κρουσμάτων κατέγραψε η Μόσχα

Ο αριθμός των νέων κρουσμάτων κορωνοϊού στη Ρωσία αυξήθηκε κατά 17.262 το προηγούμενο 24ωρο, ο μεγαλύτερος αριθμός από την 1η Φεβρουαρίου, ενώ στη Μόσχα καταγράφηκε αριθμός ρεκόρ 9.056 νέων μολύνσεων τις προηγούμενες 24 ώρες, ο υψηλότερος που έχει καταγραφεί στη ρωσική πρωτεύουσα από την αρχή της πανδημίας

Ο αριθμός των νέων κρουσμάτων κορωνοϊού στη Ρωσία αυξήθηκε κατά 17.262 το προηγούμενο 24ωρο, ο μεγαλύτερος αριθμός από την 1η Φεβρουαρίου, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές, εν μέσω φόβων για τρίτο κύμα της πανδημίας.

Εξάλλου στη Μόσχα καταγράφηκε αριθμός ρεκόρ 9.056 νέων μολύνσεων covid-19 τις προηγούμενες 24 ώρες, ο υψηλότερος που έχει καταγραφεί στη ρωσική πρωτεύουσα από την αρχή της πανδημίας. Όπως τόνισαν οι αρχές, ο αριθμός των νέων κρουσμάτων έχει τριπλασιαστεί στη ρωσική πρωτεύουσα τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Παράλληλα στη Ρωσία 453 ακόμη ασθενείς υπέκυψαν στην covid-19 – ο μεγαλύτερος αριθμός από τις 18 Μαρτίου–, εκ των οποίων οι 78 στη Μόσχα, σύμφωνα με τα στοιχεία της ρωσικής κυβέρνησης.

Συνολικά στη χώρα έχουν καταγραφεί επισήμως 5.281.309 κρούσματα και 128.445 θάνατοι. Ωστόσο η στατιστική υπηρεσία της χώρας, που διατηρεί ξεχωριστά αρχεία, επεσήμανε ότι στη Ρωσία καταγράφηκαν περίπου 270.000 θάνατοι από covid-19 από τον Απρίλιο του 2020 ως τον Απρίλιο του 2021.

Καθώς παρατηρείται άνοδος των κρουσμάτων του κορονοϊού, οι αρχές της Μόσχας ανακοίνωσαν νωρίτερα σήμερα ότι θα παρατείνουν τα περιοριστικά μέτρα που έχουν υιοθετηθεί για την ανάσχεση της εξάπλωσης της επιδημίας μέχρι τις 29 Ιουνίου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!