Πέμπτη, 5 Αυγούστου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Σκάϊ]: Κικίλιας: Στην Ιερά Σύνοδο με τον Σωτήρη Τσιόδρα την Τρίτη – Πατριωτικό καθήκον ο εμβολιασμός
[Σκάϊ]: Κικίλιας: Στην Ιερά Σύνοδο με τον Σωτήρη Τσιόδρα την Τρίτη – Πατριωτικό καθήκον ο εμβολιασμός

[Σκάϊ]: Κικίλιας: Στην Ιερά Σύνοδο με τον Σωτήρη Τσιόδρα την Τρίτη – Πατριωτικό καθήκον ο εμβολιασμός

Ερωτηθείς τι θα γίνει αν χρειαστεί τρίτη δόση εμβολίου, είπε ότι η κυβέρνηση έχει προβλέψει να δοθεί και η τρίτη δόση δωρεάν από το κράτος.

Όλοι αγαπάμε τη χώρα μας και θέλουμε να στηρίξουμε την οικονομία μας γι’ αυτό και πρέπει όλοι να εμβολιαστούμε, ήταν το μήνυμα του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ, επισημαίνοντας πως είναι πατριωτικό καθήκον για όλους ο εμβολιασμός.

Ο κ. Κικίλιας εξέφρασε την πεποίθηση ότι είναι εφικτό να φτιάξουμε το τείχος ανοσίας μέχρι το Σεπτέμβριο και να προφυλάξουμε την κοινωνία από ένα τέταρτο κύμα της πανδημίας, ενώ τόνισε ότι “πρέπει να υπάρχουν κανόνες υγείας για να κερδίσουμε την ελευθερία μας”.
Παράλληλα, προσέθεσε ότι το σύστημα υγείας είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει τα αυξημένα κρούσματα και πως θα συνεχίσουν να γίνονται προσπάθειες στην κατεύθυνση της προστασίας της ανθρώπινης ζωής και αν χρειαστεί να γίνουν αναθεωρήσεις, θα γίνονται.
Αναφερόμενος στο πρόγραμμα εμβολιασμού, ο υπουργός είπε ότι χθες το απόγευμα είχαν 40.000 νέα ραντεβού, γεγονός που σημαίνει ότι η κοινωνία αντιδρά θετικά και εμάς η δουλειά μας είναι συνθέτοντας και ενώνοντας να πείσουμε όσους περισσότερους πολίτες να εμβολιαστούμε. Το 70% είναι εφικτός στόχος εάν προσθέσουμε και αυτούς που έχουν ήδη νοσήσει, είπε ο κ. Κικίλιας.

Παράλληλα, τόνισε: “Όλοι καταλαβαίνουν την επικινδυνότητα της μετάλλαξης Δέλτα, την επικινδυνότητα να αυξηθούν πάλι οι νοσηλείες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!