Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ | [Σκάϊ]: Το ΚΕΘΙΣ μας χρειάζεται – Στο πλευρό του το «Όλοι Μαζί Μπορούμε»
[Σκάϊ]: Το ΚΕΘΙΣ μας χρειάζεται – Στο πλευρό του το «Όλοι Μαζί Μπορούμε»

[Σκάϊ]: Το ΚΕΘΙΣ μας χρειάζεται – Στο πλευρό του το «Όλοι Μαζί Μπορούμε»

Το Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας Σερρών που σώζει άλογα και παιδιά κάνει έκκληση βοηθείας μέσω του SKAI.gr #supportkethis

της Σταματίνας Σταματάκου

Στο Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας Σερρών παιδιά και ενήλικες με εγκεφαλική παράλυση, σκλήρυνση κατά πλάκας, παθήσεις Κεντρικού Νευρικού Συστήματος, αυτισμό, νοητική υστέρηση μοιράζονταν υπέροχες στιγμές και έπαιρναν δύναμη μέχρι προχθές. Μετά τη μεγάλη πλημμύρα που έπληξε το χωριό Νέο Σκοπό τίποτα δεν είναι ίδιο. Όπως ανέδειξε και το SKAI.gr οι εγκαταστάσεις καταστράφηκαν σε μεγάλο βαθμό, τροφές χάθηκαν ενώ παρά την υπεράνθρωπη προσπάθεια των διασωστών ένα γαϊδουράκι νεαρής ηλικίας έχασε τη ζωή του.

Οι άνθρωποι του ΚΕΘΙΣ απηύθυναν έκκληση βοηθείας μέσω του SKAI.gr. Ήδη ανταποκρίθηκε το “Όλοι Μαζί Μπορούμ ε” το οποίο από σήμερα βρίσκεται στο πλευρό του.

Ωστόσο, το ΚΕΘΙΣ συνεχίζει να χρειάζεται δωρεές χρημάτων αλλά και προϊόντων ενώ στο μέλλον θα χρειαστούν και εργατικά χέρια. Οποιαδήποτε προσφορά σε σχετικά είδη ή έστω και 1 ευρώ από το υστέρημά σας μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Η πρόεδρος του Ιππόθεσις, Ρόζα Ρούσσου, δήλωσε στο SKAI.gr: “Είναι πολύ σημαντικό τόσο για τα άλογα όσο και τα παιδιά του ΚΕΘΙΣ είναι πολύ σημαντικό να λειτουργήσει ξανά όπως και πριν. Κάθε μέρα που περνά είναι χαμένη όχι μόνο για τα ζώα αλλά και για τα παιδιά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!