Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Σκάϊ]: Καββαθάς σε ΣΚΑΪ 100,3: Να μην χρησιμοποιείται ως μοχλός πίεσης ο κλάδος της εστίασης
[Σκάϊ]: Καββαθάς σε ΣΚΑΪ 100,3: Να μην χρησιμοποιείται ως μοχλός πίεσης ο κλάδος της εστίασης

[Σκάϊ]: Καββαθάς σε ΣΚΑΪ 100,3: Να μην χρησιμοποιείται ως μοχλός πίεσης ο κλάδος της εστίασης

Σημείωσε ότι εκπρόσωποι του κλάδου ζήτησαν να απαλειφθεί η απαγόρευση εισόδου για τους εφήβους αλλά η κυβέρνηση επέλεξε μια μέση λύση

Ο κλάδος της εστίασης δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως μοχλός πίεσης, τόνισε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3 , στους Βασίλη Χιώτη και Νότη Παπαδόπουλο, ο πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος (ΓΣΕΒΕΕ), Γιώργος Καββαθάς, με αφορμή την υποχρέωση της διενεργείας ραπιντ τεστ προκειμένου να μπορούν οι έφηβοι να εισελθόν σε κλειστό χώρο εστιατορίου ή ψυχαγωγίας.

Ο κ. Καββαθάς επεσήμανε ότι δεν συμφωνεί με την εργαλειοποήση του κλάδου, καθώς θα φέρει μόνο προβλήματα.

Σημείωσε ότι εκπρόσωποι του κλάδου ζήτησαν να απαλειφθεί η απαγόρευση εισόδου για τους εφήβους αλλά η κυβέρνηση επέλεξε μια μέση λύση

Όπως ανέφερε, το αποτέλεσμα για τα εστιατόρια θα είναι το ίδιο, καθώς αυξάνεται το κόστος για τους γονείς, άρα γίνεται πιο δύσκολη η επίσκεψη στο εστιατόριο.

Πηγή: skai.gr

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!